see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
"16" má za sebou další dvě utkání | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

"16" má za sebou další dvě utkání

BT Liberec : Benátky 4 : 3(SN) Benátky : Krkonoše 4 : 2

Dne 23.10. sehráli kluci vyrovnané utkání s Tygry z Liberce. Skóre se přelévalo na obě strany. O třetím gólu Liberce na 3:2  by se asi dalo diskutovat, ale platil. Na závěr kluci vyrovnali. Bohužel na nájezdy jsme neuspéli.

27.10. jsme na domácím ledě přivítali Krkonoše (bez Krakonoše). Kluci byli určitě první dvě třetiny lepším týmem, ale stav na ukazateli byl pouze 2:0 (střely 23:13) po dvou třetinách. Je pravdou, že hostující brankář odvedl dobrý kus práce. Zkraje třetí třetiny jsme zaspali a ve 47. minutě bylo 2:2. Poledních 10 minut již domácí redukovali sestavu na tři pětky. V závěru utkání se podařilo rozhodnout v normální hrací době.

Střelce branek naleznete v zápasech zde.