see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro Benátky | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Vyrovnaný zápas se šťastným koncem pro Benátky

 V nedělním domácím zápase hostili mladší dorostenci soupeře z kraje tolik oblíbeného naším panem prezidentem, HC Duklu Jihlava B. V 1.třetině se naši mládežníci pustili do soupeře bez bázně a hany a brzy po krásné střele z úhlu křídelníka Havleny vedli 1-0.Soupeř z Jihlavy se ale brzy oklepal a po krásné individuální akci vyrovnal na 1-1 a to dokonce ve vlastním oslabení. Zápas dále pokračoval ve svižném tempu a Benátkám se po jedné z mnoha pěkných akcí podařilo strhnout vedení 2-1 na svou stranu, kdy do branky našeho soupeře zblízka dorazil kotouč centr druhého útoku Závora.Avšak soupeř opět nesložil zbraně a aktivní hrou ještě na sklonku 1.třetiny srovnal skóre zápasu na 2-2.Ve druhé třetině se i nadále hrál pěkný svižný a bojovný hokej se šancemi na obou stranách ovšem bez gólového vyjádření . Když pak naši chlapci na konci 2.třetiny ubránili dlouhé oslabení 3 na 5 šlo se do kabin beze změny stavu skóre. Ve 3.třetině, která byla dost podobná té druhé, začali našim mladším dorostencům trochu docházet síly a soupeř z Jihlavy, který se zdál být čerstvější ucítil šanci ještě něco provést s výsledkem a nedopustit tak, aby zápas dospěl k nájezdům, které jsou vždy velkou loterií. Nicméně do konce 3.třetiny už žádná branka nepadla a oba soupeři si rozdělili každý po jednom bodu a zápas tak pokračoval  dramatem zvaným  nájezdy. Jako první jely Benátky a obránce Gebell se štěstím proměnil. Poté Jihlava nedala, Benátky zastoupené Bouřilem také nedaly. Jihlava opět neproměnila a útočník Votoupal za Benátky taky nedal. S tíží okamžiku se výborně vyrovnal třetí Jihlavský hráč a vyrovnal stav na 1-1.Pořadí se otočilo a začínala Jihlava, která neproměnila. Benátky tak měly velkou šanci urvat druhý bod do tabulky. Druhou možnost na reparát tak dostal útočník Bouřil a naložil s ní náramně. Krásným blafákem nedal žádnou šanci hostujícímu brankáři a Benátky tak braly druhý bod za vítězství v nájezdech. Hrdinou nájezdů ale i celého zápasu se stal domácí brankář Filip Král , který i s trochou štěstěny předvedl výborný výkon.Na své si přišli i diváci a fanouškové , kteří viděli pěkný bojovný zápas v podání našeho stále se zlepšujícího týmu mladšího dorostu.

Sestava HC Benátky n/J: Král F.(Stavar)-Vaněček P.,Vaněček J.,Gebell, Prebsl-Král P.,Bouřil,Votoupal,Havlena,Závora,Čermák,Šebíková ,Erben,Erbenová,Fišer,Jančík,Laxa

Branky:Havlena-1,Závora-1 ,(Gebell-1 SN,Bouřil-1 SN)