see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
VALNÁ HROMADA KLUBU ZAKONČILA UPLYNULOU HOKEJOVOU SEZÓNU | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

VALNÁ HROMADA KLUBU ZAKONČILA UPLYNULOU HOKEJOVOU SEZÓNU

Sezóna 2021/22 v klubu HC Benátky nad Jizerou je již minulostí. Konečně se po těžkých covidových časech dohrála celá, leč byla na svém závěru zakončena sestupem „A“ týmu po čtrnácti prvoligových sezónách v řadě. Jak se ovšem říká – tam, kde něco končí, další zase začíná...

Opomenout však nesmíme dobrou práci mládežnických celků a jejich trenérů s výhledem do budoucna, že benátecký hokej bude mít i bez spolupráce s Libercem mít na čem stavět! I toto byla témata valné hromady HC Benátky, která se konala ve čtvrtek 7. dubna v klubových prostorách zimního stadionu.

 

Zahájení valné hromady benáteckého hokejového klubu se ujal předseda Karel Krinwald a úvod jeho řeči byl nasnadě – konec čtrnáct let trvající spolupráce s Libercem. „Po jejím konci začíná nová etapa benáteckého hokeje, když jsme po sestupu řešili jak dál. Padlo zde jednoznačné usnesení hrát druhou ligu, protože by bylo zbabělé to vůči veřejnosti i sponzorům nezkusit,“ zdůraznil Krinwald a pokračoval: „Klade to však samozřejmě na nás určité nároky, jakými jsou nutnost složit kádr odpovídající kvalitě soutěže a také naplnit rozpočet tak, aby se tato soutěž dala důstojně hrát.“

Po konci již zmiňované spolupráce na trase Liberec – Benátky v pozicích jednatelů klubu skončili pánové Kučera a Salanský, které v tuto chvílí plně nahrazuje trio Karel Krinwald, Martin Novák a Václav Hrabě. „Spolupráce bude po vyřízení veškerých náležitostí definitivně ukončena k poslednímu dubnu,“ doplnil pak předseda klubu.

Zprávu o hospodaření v uplynulé sezóně přednesl Ing. Miloslav Kučera s informací, že oddíl má 226 členů, z toho 17 kvalifikovaných trenérů mládeže. Potěšující informací bylo, že rozpočet klubu byl vyrovnaný. Následovala zpráva Luboše Holoubka o úspěších mládeže. „Mladší žáci ve své kategorii vybojovali první místo, ale vše se z rozhodnutí svazu řídilo podle starších žáků, ti byli pátí. Dorost po dlouhodobé části skončil třetí, když v obou skupinách obdržel nejméně branek ze všech. „B“ tým to dotáhl až do druhého kola play-off, kde nestačil na Neratovice, a nejúspěšnější kategorií byli junioři. Ti šli sezónou se čtrnácti výhrami a jednou porážkou, bohužel nestačili v kvalifikaci na Třebíč,“ shrnul mládežnickou sezónu Holoubek a dodal: „Radost nám dělají náborové akce. V té svazové se nám povedlo k hokeji nalákat řadu těch nejmenších a na počátku je také nový projekt v benáteckých základních školách, kde vše kooperujeme ve spolupráci s řediteli obou škol pány Dostálem a Bydžovským,“ pochvaloval si Holoubek.

Po obdivuhodných dvaatřiceti letech v různých pozicích, zejména těch ekonomických, končí v klubu Ing. Miloslav Kučera a plných devatenáct let pro benátecký hokej pracoval hokejovým prostředím znalý a zkušený původně písecký funkcionář Jan Slivka. „Oběma patří obrovský dík nás všech za jejich dlouholetou a obětavou práci. Naše kamarádské vztahy budou fungovat i nadále,“ smekl před končícími nyní již benáteckými legendami předseda Krinwald. Jejich místa ve výkonném výboru klubu zaujme nová krev v podobě pánů Petra Balleka a Michala Fornůska. Poslední změnou pak projde sekretariát klubu. Dlouhé roky odváděla paní Hana Sloupová kvalitní a mnohdy nezištnou práci a nastavila nastupujícímu Tomáši Nejedlovi v této oblasti velmi vysokou laťku!