see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
V zápase mladšího dorostu potvrdila Třebíč roli favorita | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

V zápase mladšího dorostu potvrdila Třebíč roli favorita

 Ve čtvrtek navečer přivítali mladší dorostenci na svém ledě silné družstvo z Třebíče.Už při rozbruslení bylo jasné, že přijel soupeř, který zde nehodlá ani na okamžik zaváhat a chce získat všechny body. Ihned se všem zúčastněným začaly v hlavách vybavovat smutné vzpomínky ze zápasu v Třebíči. Až komicky působil rozdíl ve fyzických parametrech domácích a hostů, kdy někteří domácí borci nesahali hostům ani po ramena, nemluvě o váhových dispozicích. I toto je však jeden z rysů soutěže mladších dorostenců. V 1.třetině se hrál tvrdý silový, ale korektní hokej se spoustou osobních soubojů, kde Benátky statečně odolávaly výpadům soupeře. Hostům z Třebíče se nakonec po jednom ze závarů před domácí brankou podařilo vstřelit vedoucí gól. Nějaké šance měly i Benátky , ale žádná se neujala a tak se šlo do kabin za stavu 0-1. 2.třetina se nesla v podobném duchu jako ta první a mladíci z Třebíče v ní opět plně uplatňovali svoje fyzické přednosti. Také ve druhé třetině se Třebíči podařilo v přesilovce vstřelit branku a navýšit tak svůj náskok na 0-2.Benátky také měly možnost v podobě přesilovky 5 na 3,ale nabídnutou šanci nevyužily. Naopak v ní málem inkasovaly a jen díky vynikajícímu gólmanovi Stavarovi zůstal stav zápasu neměnný. Do poslední třetiny vstoupili domácí mládežníci s tím , že není co ztratit a začali se postupně osmělovat. Soupeř na to reagoval tím , že své řady stáhl na dvě lajny a ke konci zápasu dokonce až na jednu pětku. Domácí tak statečně bojovali až do konce zápasu, ale vytouženou branku se jim už dát nepodařilo. Zápas tedy skončil 0-2 pro hostující Třebíč. Na závěr musíme pochválit naše mladíky, kdy v zápase, který chvílemi připomínal souboj Davida s Goliášem, předvedli bojovný výkon a byli důstojným soupeřem silné Třebíči. Kaňkou na tomto zápase byl nejistý výkon všech tří sudích, kteří snadno podléhali tlaku ze strany příznivců domácího ale i hostujícího týmu a svými nepřesnými výroky tak necitlivě ovlivňovali průběh jinak pěkného zápasu. 

Sestava HC Benátky n/J:Stavar(Král F.)-Vaněček P,Vaněček J.,Gebell,Prebsl-Gestberger,Závora,Havlena,Král P,Bouřil,Votoupal,Lexa,Fišer,Milaniak,Jančík,Šebíková,Erbenová         Trenéři:Kinkor,Škaloud