see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Turnaj ročníku 2012 v Benátkách | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Turnaj ročníku 2012 v Benátkách

Dne 2. 2. 2018, tedy v době JÁGRMÁNIE, se na našem zimním stadionu v Benátkách nad Jizerou konal turnaj v minihokeji, jehož se účastnili hráči ročníku 2012.

Soutěžní týmy tvořily HC SPARTA PRAHA1, HC SPARTA PRAHA2, BÍLÍ TYGŘI LIBEREC, HC ČESKÁ LÍPA a domácí HC BENÁTKY NAD JIZEROU. Na každého účastníka čekal systém každý s každým po dobu 2x12 minut hrubého času.

 

Turnaj byl naprosto vyrovnaný, do poslední chvíle tak mělo každé mužstvo o co hrát a diváci se nenudili od první do poslední chvíle. Všechna utkání zdobila dravost, chuť do hry, předvedení dosavadního umu a radosti, která tyto nejmenší hokejisty nikdy neopouští. Kluci, ale i holky, bojovali o každý milimetr ledu a dokazovali svým blízkým, jak je tento sport baví, co se již naučili a snad, že chtějí být třeba lepší, jak všemi uznávaná ikona "Jágr". Především jejich nadšením a elánem bavili diváky, mezi kterými měli své blízké a rodiče, kterým rovněž musíme říci jedno velké díky za to, že přivedli své ratolesti k tomuto sportu.

 

A kdo tento turnaj vyhrál? Odpověď na tuto otázku je velmi jednoduchá a to: elán, nadšení, usměvavé oči těch trpaslíků, urputnost v soubojích a hlavně radost ze hry ve sportu zvaný lední hokej.

 

Zcela na rovinu, zlatá medaile slušela úplně každému hokejistovi. K vidění bylo ale i spousty úvodních milníků kariéry. Někteří prcci hráli na tomto turnaji své první utkání v kariéře a někteří vstřelili svůj úplně první gól. Benátecký turnaj tak skýtal možnost prvních hokejových krůčků nejen k úspěchu, ale především k zábavě, učení mít sport v srdci, hledání kamarádů a pobavení celé rodiny.

 

Všem zúčastněným patří velké dík za předvedené výkony a fanouškům-rodičům patří díky za to, jak dobře fandili.

 

Zkrátka a dobře, připojujeme se ke vzkazu našeho „potěru“ HC Benátky nad Jizerou: TĚŠÍME SE NA DALŠÍ KLÁNÍ A TURNAJE!!!

 

Fotogalerii z turnaje naleznete zde.

Autor článku: PETR RŮŽIČKA