see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Stříbrná medaile 34 z Herne | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Stříbrná medaile 34 z Herne

Tak daleko a přeci jen o chlup blízko. 18.března odjela naše 22ti člená skupina hokejistů ročníku 2006 a mladších s doprovodem do Herne, zhruba 150ti tisícového města uprostřed největší průmyslové aglomerace Evropy, Porýní.

Ubytování  jsme měli zajištěné v příjemném  hostelu uprostřed Bochumi asi 10 km od místa turnaje, takže když jsme po 700 kilometrech  a 10 hodinách dorazili do cíle, nezbylo moc času na prohlídku okolí, protože první zápas začínal již  v 7:30 následujícího dne. Turnaj čtyř mužstev probíhal ve formátu 2 x 12 miiinut každý s každým, a pak 3 x 10 minut v zápasech o umístění. Naše první utkání s domácí nadějí třetiligového Herner EV proběhlo zcela v naší režii. Nejvíce nás potrápila formace bílých helem, což byli, dle dohody, naši hráči 3. a 4. formace, kteří se střídali v dresu domácích po dobu celého turnaje. V druhém utkání jsme nastoupili proti Ledovým orlům z Dortmudu. Začali jsme dost rozpačitě. Naše snahy navyšovat skóre poměrně snadno likvidoval jediný hráč soupeře. V druhé části hry však již došlo ke zlomu a naši šutéři naladili mířidla a Ledové orly (spíše  orlice) sestřelili z ledového nebe a dokonce se jim povedlo dvakrát skórovat ve vlastním oslabení. Mezitím jsme pozorovali našeho třetího soupeře, tým KEV Krefeld EV 1981, který našim soupeřům naděloval víceciferné nálože bez obdrženého gólu a také podporovali tým domácích (vždyť tam bojovali naše bílé helmy). Mládežnická družstva týmu KEV Krefeld 1981 patří mezi nejlepší v Německu a tým provozuje internátní hokejovou akademii, tak nás čekal silný a velmi sebevědomý  soupeř. Ve strhující bitvě jsme remizovali 2:2, kde jsme druhý "poločas" vyhráli 1:0, což prý soupeř v letošní sezóně nezažil a jeho sebevědomí utrpělo vážnou trhlinu.

V zápase o 3. místo nastoupily v řadách domácích opět naše bílé helmy proti Eisadler z Dortmundu, a pomohly domácím hrou i gólovými příspěvky k remíze 4:4 v základní hrací  době. K vítězství domácích, při samostatných nájezdech, snad přispělo i fandění našich kluků, kteří svými mexickými vlnami upoutávali pozornost nejen obecenstva, ale i hráčů na střídačkách. Sice nám nerozuměli, ale moc dobře věděli, že jim fandíme.

Naši nastupovali do fináloveho zápasu se Krefeldem  v bojové náladě a od začátku byli hnáni řevem sklandujích rodičů a hráčů domácího týmu, kteří přišli vrátit naši podporu v jejich zápasech. Na hřišti se to projevilo velkým tlakem a bojovností, kterou soupeř  oplácel nebezpečným výpady. Ve druhé třetině se soupeři podařilo  skórovat nesmělým nahozením zpoza brány. Naši zvýšili tempo a s podporou hlediště tísnili soupeře před jeho bránou i ve vlastním oslabení. Bohužel svůj tlak nedokázali přetavit v gól. Dalekou cestu vážili a nakonec zastavili  na chlup blízko před vítězstvím. Za svoje výkony se nemusejí stydět, na ledě odvedli kus poctivé práce a v srdci je může hřát, že tam někde v dálce, uprostřed velkého ocelového města, jsou stejně staří kluci a holky, kteří skandují s nimi: "A BE! A BE! BENÁTKY!!!"

Zdeněk Fišer

Fota jsou na: http://www.uschovna.cz/zasilka/HVN455I6N9ARKJ93-RDT


Komentáře

You must Log In to join the conversation.