see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Rozlosování soutěží 2017-2018 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Rozlosování soutěží 2017-2018

V úterý 20.6. 2017 se v Praze na Strahově konal aktiv Středočeského svazu ledního hokeje kde byly potvrzeny systémy a termíny soutěží a proběhlo vlastní rozlosování kategorií od seniorů po mladší žáky. Podrobnější rozpis jednotlivých soutěží naleznete v příloze. Zde jsou základní informace.

"B" Mužstvo

Po 7 letech jsme opět přihlásili do soutěže "B" mužstvo, které tvoří pouze naší odchovanci. Budeme hrát Krajskou Soutěž mužů, skupina Sever. Hraje se dvoukolově v rámci skupiny Sever a jednokolově se skupinou Jih. Vítěz skupiny bude hrát baráž o postup do Krajské Ligy. Soutěž zahájíme o víkendu 23-24.6.2017 na Kladně proti SK Velc Žilina. Hrací dny jsou pouze víkendy.

 

Starší Dorost

Bude hrát Regionální ligu Staršího Dorostu skupinu E, kterou řídí Liberecký kraj. Tato soutěž vznikla po reorganizaci mládežnických soutěží v ČSLH a částečně nahrazuje Ligu staršího dorostu. Soupeřem nám budou mužstva Jablonce, Kralup, Mělníka, České Lípy, Lomnice n/P, Frýdlantu, Nové Paky a Krkonoše. Systém soutěže je dvoukolový,4 nejlepší týmy postupují do další skupiny, která bude hrát o právo hrát skupinu o extraligu staršího dorostu. Ostatní budou soutěž dohrávat mezi sebou. Soutěž začíná 10.9. A my zajíždíme do Nové Paky. Hrací dny této soutěže jsou Pátek a Neděle.

 

Mladší Dorost

Bude hrát Regionální ligu Mladšího Dorostu skupinu A, kterou řídí Liberecký kraj. První 3 týmy postupují do skupiny, která bude hrát o právo hrát skupinu o extraligu mladšího dorostu. Našimi soupeři jsou Slavia "B", Liberec "B", Mladá Boleslav "B", Kralupy, Varnsdorf, Frýdlant, a Mělník. V prvním kole zajíždíme na led Benešova, kde hraje své zápasy Slavia "B".

 

Mladší + Starší Žáci

Žáci zůstávají ve středočeské skupině č.13. Našimi soupeři jsou Hvězda Praha, Vlašim, Kolín, Mladá Boleslav, Letňany, Poděbrady, Mělník, Kutná Hora, Nymburk a Zbraslav. V prvním utkání o víkendu 9-10.9. přivítáme na našem stadionu tým HC Hvězda Praha.