see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Mladší žáci zakončili základní část | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Mladší žáci zakončili základní část

HC Frýdlant 0:25 HC Benátky nad Jizerou HC Benátky nad Jizerou 15:0 HC Jablonec nad Nisou

Dvouzápasovým víkendem zakončili dnes mladší žáci základní skupinu letošního ročníku ve které se jim dařilo nebývale dobře.  I tento víkend předvedli proti soupeřům z druhého konce tabulky pěkné vyrovnané výkony a vyzkoušeli si spoustu herních kombinací.
 V sobotu na ledě soupeře z Frýdlantu zvítězili vysoko 25:0.   Vysoké vítězství si vychutnali také dnes na domácím ledě, kde deklasovali soupeře z Jablonce v poměru 15:0 čímž završili základní část letošního ročníku. Ve skupině jim bude právem náležet první či druhé místo ( záleží na systému zda se bude brát brankový rozdíl či vzájemný zápas ). O první příčku v základní skupině se poperou s rivalem z Mladé Boleslavi (vzájemná bilance utkání je v neprospěch kluků remiza 5:5 a prohra 10:2) tak se nechme překvapit. Jasno bude zítra, kdy MB odehraje poslední zápas základní skupiny.
 Následně bude rozlosována nadstavbová část pro niž je měřítkem společný součet bodů mladších a starších žáků ( kterým se mimochodem zrovna moc nedaří), ale na základě dobrých výsledků mladších žáků HC Benátky proklouznou do nadstavby.

Přejeme klukům, aby se jim i nadále dařilo a příkladně reprezentovali svůj klub. SPORTU ZDAR v LEDNU.

Všem hráčům, rodičům a trenérům přeji příjemné prožití svátků vánočních a v nadcházejícím roce 2015 stálé zdraví, pohodu a úspěchy jak v rodiném, pracovním i sportovním životě.