see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Mladší dorost ovládl turnaj v německém Halle | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Mladší dorost ovládl turnaj v německém Halle

Přelom měsíce března a dubna znamenal pro hokejisty benáteckého mladšího dorostu cestu do německého města Halle, kde se zúčastnili mezinárodního turnaje „Halle/Saale Cup“. Na hráče do šestnácti let nečekala jednoduchá skupina. S kým vším se potkali a jak si po celý turnaj vedli?

Jako první změřili síly se zástupcem ze severských zemí. Finský Harjun Kiekko působí ve třetí nejvyšší soutěži Finska a ukázal, že i tato liga je velmi kvalitní. Benátečtí si však ve svém úvodním duelu turnaje vytvořili potřebný náskok již v první části zápasu, a ačkoliv byli finští mladíci velmi nepříjemným soupeřem, dokázali dotáhnout skóre na rozdíl jediné branky. Těsný náskok však benátečtí hráči uhájili a zvítězili 4:3.

První porážka přišla v pátečním duelu, kdy se Benátečtí střetli s prvním z německých soupeřů. Iserlohner EC dokázal zvládnout zápas bez jediného vyloučení a i když se benátečtí hokejisté do šestnácti let stále drželi na dostřel, museli po závěrečném hvizdu přijmout porážku 1:2.

Sobota znamenala pro benátecké mladíky velmi těžký a dlouhý den. Jako první se v ranních hodinách postavili proti dalšímu německému zástupci z města Mannheim. I tento zápas se ukázal být velmi vyrovnanou partií a vše nasvědčovalo tomu, že vyřazovací skupina nebude mít do poslední chvíle jasné účastníky. Benátečtí proti Mannheimu vybojovali cennou remízu 2:2 a chystali se na večer…

Ve večerních hodinách je totiž čekalo měření sil s hráči Stuttgartu. Benátečtí hráči do šestnácti let zvládli tento zápas ve velkém stylu a došli si pro vítězství v poměru 7:0. Tato výhra znamenala v konečném součtu výsledků šanci porvat se o medaile!

Do konečných soubojů o 1. – 4. místo se kromě Benátek probojovaly také celky Iserlohn EC, domácí ESV Halle a EHC Klostersee. Soubojem každého s každým měl na zlato šanci každý tým!

Sobota ještě nekončila, neboť ještě večer se k úvodnímu buly postavili právě hráči Benátek nad Jizerou. Proti nim stál domácí celek ESV Halle. Tak, jako Středočeši ukončili základní skupinu, tak začali vyřazovací boje – s nulou na brankářském kontě! Po skončení utkání svítilo na tabuli skóre 4:0.

Následně se Benátečtí potkali se soupeřem, s nímž již měli tu čest se poměřit. Iserlohnu chtěli Středočeši vrátit porážku a svůj úkol splnili. Mladší dorostenci znovu neobdrželi branku a díky třem vstřeleným gólům si došli pro výhru – 3:0.

Tečku za celým turnajem udělali Benátečtí v zápase s týmem Klostersee. Závěrečný souboj byl rovněž nesmírně těžký a už to vypadalo, že mladší dorost zakončí své skvělé turnajové vystoupení porážkou. Šest sekund před závěrečnou sirénou ale díky power-play dokázali Středočeši vyrovnat a poslat zápas do samostatných nájezdů, v nichž si došli pro vítězství 5:4, které znamenalo první příčku turnaje!

Výsledná tabulka po play-off

  1. místo – HC Benátky nad Jizerou (Česká republika)
  2. místo – Iserlohn EC (Německo)
  3. místo – ESV Halle (Německo)
  4. EHC Klostersee (Německo)

Autor: Věra Novotná