see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Mladší dorost opět nebodoval | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Mladší dorost opět nebodoval

 V neděli mladší dorostenci zajížděli do malebného města v podhůří Krkonoš Vrchlabí , kde má svoji základnu klub s příznačným názvem HC Krkonoše. Už v úvodu střetnutí bylo jasné , že se nejedná o stejný tým domácích , který naši mladíci porazili v 1. kole na domácím ledě. A i když naši chlapci dokázali v oslabení na začátku utkání vstřelit vedoucí branku, když své sólo přes celé hřiště zakončil Votoupal, tak tým domácích borců ještě přidal na důrazu a rychle odpověděl vyrovnávacím gólem. Od té chvíle měl utkání zcela ve své režii a zaslouženě vyhrál vysokým rozdílem 7-3. Hostujícímu týmu Benátek tak udělil lekci z produktivity, když střílel branky téměř z každé nabídnuté šance. Benátecké hochy, kteří v tomto zápase kupili jednu chybu za druhou, tak lze pochválit pouze za prvních 5.minut 1.třetiny a za některé pasáže poslední třetiny, kde byli tak nějak, s přimhouřením všech očí přítomných příznivců a fanoušků, rovnocenným soupeřem domácího týmu a kde se jim podařilo zkorigovat stav zápasu dvěma trefami Bouřila.

Sestava HC Benátky:Stavar(Král F.)-Vaněček J,Vaněček P.,Gebell,Prebsl,Gestberger-Král P.,Bouřil,Votoupal,Havlena,Závora,Fabiánek,Fišer,Jančík,Lexa,Šebíková                                                                                                                                                    Trenér: Kinkor