see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři dostali výprask ve fotbalovém utkání. | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři dostali výprask ve fotbalovém utkání.

Natěšení s cílem nedostat raketu a vstřelit alespoň 3 góly nastoupili naši junioři do fotbalového utkáni v Brázdimi.

K přátelskému fotbalovému utkání pozvalo naše juniory mužstvo TJ Svornost Brázdim hrající III.třídu Středočeského kraje. Domácí tým si chtěl spravit chuť, jelikož v roce 2020 ještě nevyhráli ani jeden zápas. Přání domácích se vyplnilo, naložili nám na cestu 11 kusů a my jsme se netrefili ani jednou, ikdyž šance byly (Renda hned 3 tutovky). Pro naše kluky to bylo zpestření letní přípravy a uvědomění si, že na ledě jim to jde podstatně lépe než na trávě.

 

Soupeři jsme po zápase popřáli k prvnímu vítězství v roce 2020, a těšíme se na odvetu v červenci opět na pažitu v Brázdimi a na vánoční odvetu na ledě v Benátkách.

 

Sestava HC Benátky U20:

Švach (Kulvejt) - Hradiský (Hofman), Růžek (Kuna), Hadžega (Suk), Donini (Müller) - Vorel (Kusý), Petr (Dostál), Hejňák (Drbout), Šimáček (Husák) - Slatinský (Prel), Vyskočil (Theissig).

 

TJ SVORNOST BRÁZDIM - HC BENÁTKY NAD JIZEROU U20 11:0 (6:0)