see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Benátky - Zbraslav 7:5 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Benátky - Zbraslav 7:5

Sérii vítězství nepřerušila ani první Zbraslav.

Sérii deseti vítěztví v řadě nepřerušil ani vítěz soutěže SCK KLJ TJ Sokol Zbraslav, a tak můžeme pouze litovat zbytečných ztrát v první polovině soutěže (Kralupy, Rakovník,Vlašim), které nás připravili o možnost bojovat společně se Zbraslaví, Strakonicemi a Ždárem n/Sázavou v kvalifikaci o postup do 1. ligy juniorů.

Do letos posledního soutěžního utkání jsme vstoupili s velkým odhodláním a chutí vyhrát desáté utkání v řadě a porazit zároveň již jasného vítěze naší soutěže. V utkání jsme se museli obejít bez nemocných hráčů základní sestavy Vacka, Švejdy a Kysely, ale na výkonu to znát nebylo. Po osmizápasovém disciplinárním trestu nastoupil Matoušek, který víc než dobře nahradil Švejdu v 1. lajně a třemi brankami se výrazně podílel na našem vítězství. Utkání mělo výbornou úroveň a bylo dramatické až do konce, neboť ani jeden ze soupeřů se nechtěl se sezonou rozloučit porážkou. Hlavně hráči Zbraslavy se nechtěli smířit se špatným vývojem utkání, a proto obdrželi několik desetiminutových trestů za nesportovní chování, když reagovali nepřiměřeně na výroky dvojice rozhodčích, kteří pískali pouze ve dvou, neboť třetí rozhodčí se nedostavil. Průběh utkání byl velmi dramatický a skóre po dvou třetinách vyrovnané 2:2. Nástup do 3.třetiny nám vyšel dokonale a během třech minut jsme vstřelili 3 branky. Ani stav 5:2 však soupeře nepoložil a do 50.minuty dokázal skorigovat na 5:4. Na naši šestou branku dokázala Zbraslav ještě jednou reagovat, ale na sedmou branku již ne, a tak jsme dovedli utkání celkem v klidu do vítězného konce.

Naše branky vstřelili: Matoušek 3x, Hošek, Karli, Votoupal a Kroupa

Za výkon v tomto utkání musím pochválit všechny hráče, stejně tak za přístup v celé sezoně (až na malé vyjímky), který byl rovněž velmi dobrý a je jen škoda zbytečných ztrát, jak již bylo zmíněno v úvodu. Tomuto mužstvu by bývala kvalifikace o 1.ligu rozhodně slušela a myslím, že bychom nebyli bez šance na postup. Tak snad za rok.