see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Benátečtí rozjíždí přípravu na plné obrátky | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Benátečtí rozjíždí přípravu na plné obrátky

Benátky nad Jizerou – Teplé počasí mírně zkomplikovalo přípravu benáteckých týmů, avšak nyní je již vše připraveno k tomu, aby se benátečtí mladíci naplno pustili do přípravy na novou sezonu. Od pondělí do neděle nás čeká hned devět zápasů.

Jako první se pustí do boje mladší dorostenci, kteří na domácím ledě přivítají pražskou Hvězdu. Úvodní buly bude vhozeno v úterý v 16:45. Po jednodenní pauze se parta U16 znovu představí na ledě a znovu to bude souboj na domácím území. Ve čtvrtek dopoledne, konkrétně v 10:45, budou hostit soupeře z Kolína.

Soupeř z hlavního města, Hvězda Praha, přijede do Benátek i v pátek. Budou to však starší dorostenci, kteří se v 10:45 utkají s benáteckou kategorií U19.

Také víkend bude plný hokeje. Sobota bude znovu patřit mladšímu dorostu, který v dopoledních hodinách (10:45) vyzve na benáteckém zimním stadionu své vrstevníky z Vrchlabí. První hokejové měření sil čeká také na starší žáky, kteří zamíří do Mělníka. Ke stejnému zápasu se do Mělníka chystají také mladší žáci.

V neděli si starší a mladší žáci prohodí role. Z hostů se stanou hostiteli. Ve 13:00 a v 16:30 tak můžete být u odvety mezi nimi a Mělníkem. Jako první vyjedou na led mladší žáci, po nich se představí jejich starší kolegové. Poslední den v týdnu bude čekat na svou premiéru také „B“ tým Benátek nad Jizerou, který vyrazí do Poděbrad.