see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
ZAKONČENÍ SEZÓNY ročníku 2009 až 2011 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

ZAKONČENÍ SEZÓNY ročníku 2009 až 2011

V sobotu 25.3.2017 se naši nejmladší reprezentanti benátecké hokejové budoucnosti  rozloučili se sezónou 2016/2017 turnajem ve Frýdlantu. V kvalitně obsazeném a na vysoké úrovni zorganizovaném turnaji poměřili síly s domácími HC Frýdlant, Bílými Tygry Liberec, HC Vrchlabí a německým týmem Weisswasser/Niesky. 

Ročník 2009 předvedl ve všech zápasech svou kvalitu a se vším všudy jsme prodali to co celý rok poctivě trénujeme. Zápasy s HC Vrchlabím a Libercem jsme dokázali i přes nepříznivý vývoj nakonec urvat na svoji stranu a po zásluze všech kluků a jedné slečny jsme neztratili ani jeden zápas a celý turnaj tak vyhráli. Odměnou nám byl potlesk a uznání od rodičů, medaile, krásný pohár, dárkové tašky a kruháč !!!  Vítězná sestava : brankáři - Martin Vojtěch a Ema Keleši, hráči - Dominik Blecha, Šimon Hanke, Lukáš Baja, Michal Pavlíček, Vítek Pavlík, Sebastian Palatka, Jakub Pokorný, Martin Příhoda, Vilém Goc.  

Výsledky : BNJ X WEISSWASSER  13:1, BNJ X HC VRCHLABÍ 8:7, BNJ X BTL 7:5, BNJ X FRÝDLANT 15:6

Realizační tým:-) a hokejisti DĚKUJÍ rodičům za celoroční podporu a  čas, který svým dětem u nás věnujete.

Ročník 2010-2011 absolvolal svůj druhý turnaj ve své dosavadní krátké kariéře a i na těchto klucích bylo vidět velké zlepšení. Po rozpačitém začátku a dvou prohrách se kluci dokázali zvednout a blýsknout se cennou výhrou proti Bílým Tygrům z Liberce a na konec turnaje se povzbudili do další sezóny také skalpem domácího mužstva. Jen tak dál kluci !!! Je vidět, že se zlepšujete a v nadcházející sezóně je na to potřeba navázat. 

Vítězná sestava : brankáři Martin Vojtěch a Ema Keleši, hráči - Michal Baja, Tomáš Bartoň, Dominik Bartoň, David Silaštík, Lucian Šulc, Jakub Dvorský, Mikuláš Pavlík, Vojta Štrych, Petr Procházka, Robin Mach, Pavel Lněnička, Vojtěch Hlaváček

VÝSLEDKY : BNJ X WEISSWASSER  0:4, BNJ X HC VRCHLABÍ 0:14, BNJ X BTL 11:2, BNJ X FRÝDLANT 3:1

Také i zde děkujeme rodičům za bezvadnou podporu po celý rok.