see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
VÝSLEDKY "2009" v KRALUPECH 21.1.2017 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

VÝSLEDKY "2009" v KRALUPECH 21.1.2017

V sobotu 22.1.2017 se naše hokejové mládí ročník 2009 zúčastnilo turnaje v Kralupech nad Vltavou. Na ledě jsme změřili síly s mužstvy HC Příbram A a B , HC Kralupy a HC Vlašim. První kdo se proti nám na turnaji postavil, bylo nejmladší hokejové podhoubí z města Příbrami složené z hráčů ročníků 2010 a 2011 a podle toho také zápas vypadal a měl jednoznačný průběh s dvojciferným výsledkem v náš prospěch. Ve druhém zápase jsme narazili již na větší odpor, ale i tak jsme si s áčkovým týmem Příbrami poradili a za předvedenou hru a snahu hrát hokej jsme byli odměněni další výhrou. Ve třetím zápase jsme se utkali s mužstvem HC Vlašim, kde jsme nedokázali najít odpověď na „důraznou hru“ soupeře. Zápas jsme i přes veškeré vynaložení našich hokejových dovedností a sil prohráli. Jako poslední soupeř na nás čekal domácí tým HC Kralupy nad Vltavou. Do tohoto utkání jsme nastoupili rozhozeni z předešlého utkání s Vlašimí a v celkem rychlém tempu nás domácí v první třetině přehrávali ve všech směrech a odpočinout nás nechali až o přestávce, kdy měli navrch o 4 zásahy. Kluci a jedna slečna v našem týmu se ale semkli a od začátku druhé třetiny jsme postupně převzali od domácích převahu na hřišti a výsledkem bylo vedení až o dva góly. Bohužel k naší nelibosti, ale soupeř dokázal v poslední minutě tohoto velmi napínavého a hezkého zápasu vyrovnat a výsledkem byla nakonec asi i s ohledem na první třetinu spravedlivá remíza, kterou ocenili i naši nejvěrnější fanoušci-rodiče, kterým za podporu děkujeme. Celkově jsme na turnaji předvedli velmi dobrý hokejový výkon na všech pozicích. Na naší hře bylo vidět, že nás hokej baví, že nepřestáváme hrát ani ve chvílích , kdy se nedaří a jsme schopni, i přesto že prohráváme, zabojovat, dávat dál hezké góly a předvádět perfektní brankářské zákroky.
Score boards : HC BENÁTKY X HC PŘÍBRAM A  17 : 4 , HC BENÁTKY X HC VLAŠIM  3 : 9 , HC BENÁTKY X HC KRALUPY 9 : 9
Goalie : Ema Keleši, Martin Vojtěch, Players: Šimon Hanke, Maxim Husák, David Silaštík, Martin Příhoda, Jakub Pokorný, Dominik Blecha, Vítek Pavlík, Michal Baja, Lukáš Baja, Lucian Šulc