see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Výhra mladších žáků v závěrečném mistrovském utkání soutěže | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Výhra mladších žáků v závěrečném mistrovském utkání soutěže

HC Jaroměř 5:6 HC Benátky nad Jizerou

K poslednímu mistrovskému utkání nadstavbové části i celého letošního ročníku ligy mladších žáků, vyrazili kluci na led lídra nadstavby Jaroměře. Vysoké tempo, které domácí nasadili již od prvních minut, bylo opravdu strhující a vydrželo celý zápas. Hra se přelévala ze strany na stranu, akce střídala akci a z herního času ubývalo doslova tryskem. Více šancí v první části hry bylo na naší straně, ale do vedení šel soupeř.Kluci do konce třetiny stav obrátili zásluhou tref Jana Husáka a Jakuba Vorla.

Druhá část zápasu patřila klukům. Nádherné akce a šance, které jsme dokázali využít pečetily stav utkání po druhé části v náš prospěch v poměru 1:4(branky J.Vorel, J. Husák).

Třetí třetina nezačala pro kluky zrovna dobře, když již po 20vteřinách hry soupeř snižoval na 2:4. V krátké době kluci stihli odpovědět a odskočili soupeři opět na tři branky 2:5 (Husák Jan). Následně jsme si zkomplikovali situaci při vyloučení, kdy domácí snižovali na 3:5 a v krátkém časovém odstupu na 4:5. Vypadalo to, že klukům začínají v tomto velice rychlém a bojovném utkání docházet síly. Soupeř nás sevřel v obraném pásmu a snažil se dokonat zvrat utkání. Překážkou mu ovšem byla obětavá hra našich borců a výborné zákroky Šimona Kelešiho, který v rozhodujících chvílích kluky podržel. Hra gradovala a sil ubývalo.V 50 minutě zvyšoval Jakub Hruška na 4:6. Dvě minuty před koncem zápasu za stavu 5:6 jsme soupeři darovali přesilovou hru. Domácí si chtěli utrhnout alespoň bod. Odvolali brankáře a nastoupili na naši čtveřici v šesti. Šlo doslova o infarktový závěr, kluci se srdnatě bránili a dělali vše, aby zápas dotáhli do vítězného konce. Bylo to moc těžké a stálo to hodně sil, ale nakonec si kluci utkání zaslouženě vybojovali. Sladká radost z vítězství po závěrečném hvizdu dala zapomenout vyčerpání a bolesti z celého utkání. Po nádherném výkonu plném bojovnosti, srdnatosti a týmové hry si mladší žáci připsali do tabulky poslední 2body, které znamenají konečné  2.místo v soutěžním ročníku 2014/2015.

Děkuji tímto trenérům za jejich přípravu kluků a pevné nervy v celé sezoně a klukům díky za předváděné výkony, kterými dělali radost fanouškům.    „ HOŠI DĚKUJEM “

Stejně tak díky všem rodičům a fanouškům za jejich podporu.