see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkendové zápasy mládeže | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkendové zápasy mládeže

Po každém odehraném víkendu se vám budeme snažit přinášet shrnutí výsledků našich týmů.

Béčko odehrálo krásný domácí zápas proti HC Zlonice a deklasovali je 13:2, když stav po dvou třetinách byl 10:0 - jen tak dál kluci!

 

U18 si v pátek na domáci ledě poradili s Třebíči a vyhráli po boji 2:1, v sobotu jeli do Chotěboře a bohužel prohráli 4:2. I přes prohru se kluci drží na předních místech tabulky a pořád živí svou šanci si zahrát baráž o Extraligu!

 

U16 v pátek zavítali do nedalekých Poděbrad a v klidu si poradili s domácími 7:0, první čisté konto sezóny si připsal brankář Daniel Hofman. V neděli na domácím ledě jsme hostili Karlovy Vary a po boji naši kluci vyhráli 4:2 a stejně jako U18 mají naši kluci šanci si zahrát baráž o Extraligu.

 

U14 si doma hladce poradili s Hvězdou Praha a vyhráli 5:1. V pátek kluky doma čeká dohrávka s Juniorem Mělník a doufáme, že kluci naváží na zápas s Hvězdou.

U12 výherní mašina se zasekla a po dlouhé době odešli naši hráči poraženi 1:7, nad naše síly byla Hvězda Praha.

U10 přivítali doma Poděbrady a hezky si zahráli. 

U8 si přivezli krásné druhé místo z Rakovníka!

 

U kategoriíí U10 a níže se nesmí uvádět výsledky na internetových stránkách!

 

Aktuální výsledky, fotky a další zajímavosti najdete na našem FACEBOOKU!