see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkendové zápasy mládeže 28.2. - 5.3.2018 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkendové zápasy mládeže 28.2. - 5.3.2018

Tento týden dopadl v podání benáteckých mládežnických týmů nejlépe, jak mohl!

Minulou středu načali bohatý program hokejisté U12, kteří se představili v Poděbradech. Na ledě soupeře prohrávali 0:2 i 1:3, přesto však dokázali zápas dotáhnout do zasloužené remízy 3:3.

Sobota nabídla hned sedm duelů. Vše odstartovali znovu mladší žáci (U12) a ani tentokrát nezaváhali. Před domácím publikem přehráli Rytíře z Vlašimi 10:3. Čtyřmi brankami se blýskl Lucas Poustecký, tři góly slavil i Filip Douša.

Proti stejnému soupeři se následně před domácími příznivci postavila i parta U14 a i ona slavila vítězství. Na výhře 3:0 se velkou měrou podílel brankář Šimon Keleši, jenž udržel čisté konto.

Svůj program měli i naši nejmenší. U8 vyjela do Velkých Popovic, U9 se představila v Kolíně a U10 si zahrála proti Kutné Hoře. Všichni si své zápasy užili a přidali do své kariéry další cenné zkušenosti.

Těžké utkání se sladkým koncem v podobě výhry čekalo i na kategorii U16, jež se představila v hlavním městě na ledě pražské Hvězdy. Ačkoliv ještě sedm minut před závěrečnou sirénou prohrávali benátečtí hokejisté o dvě branky, nic nevzdali a došli si pro vítězství 4:3.

Vynikající sobotní výsledky podtrhli i hráči U18. Ti se představili domácím fanouškům proti soupeři z Chotěboře. Po závěrečném hvizdu svítilo na tabuli skóre 8:3 a to především díky čtyřem brankám Pavla Douši.

Neděle nebyla ve znamení hokejových soubojů, proto si ji mladší žáci zpestřili tréninkem na zamrzlé benátecké tůni!

Pondělí přineslo další dva duely, z toho však jeden mezinárodní! Nejprve se však zraky upínaly k benáteckému ledu, kde se hráči U12 postavili proti svým vrstevníkům z Mělníka. Čisté konto mezi benáteckými brankáři si tentokrát připsal Matěj Houška, který pomohl benáteckému celku k vítězství 6:0. Mladší žáci tak prodloužili svou sérii vítězných zápasů již na devět!

V Mělníce se naopak odehrál souboj mezi francouzským Rouenem a benáteckou U16, která rovněž potvrdila svoji vynikající formu! Díky hattricku Patrika Medáčka slavili Benátečtí výhru 9:4.

U kategorií U10 a níže se nesmí na internetových stránkách uvádět výsledky zápasů.