see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkendové zápasy mládeže 2.2. - 4.2.2018 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkendové zápasy mládeže 2.2. - 4.2.2018

V pátek odstartoval víkendový program turnajem v mini-hokeji, jehož se účastnili hráči ročníku 2012. Všichni zúčastnění si odnesli skvělé zkušenosti a spoustu legrace.

Turnaj byl napínavý až do samotného konce, díky čemuž se nenudili jak hráči, tak diváci v ochozech. Všichni malí hokejisté si parádně zahráli a už teď se těší na další souboje.

Hokejisté U16 odjeli v pátek bojovat o body do Domažlic a dokázali, že minulá prohra byla jen krátkodobým výpadkem. Svému soupeři nedali jedinou šanci a zvítězili jasným výsledkem 6:0.

Také na domácím ledě byla v pátek k vidění hokejová bitva. Postarala se o ni parta U18, která na benáteckém kluzišti přivítala Kralupy nad Vltavou. Vyrovnaný souboj musely rozhodnout až samostatné nájezdy, v nichž byl úspěšnější náš soupeř, který v konečném součtu zvítězil 4:3.

V sobotním dopoledni přivítali hokejisté U10 Buldoky z Neratovic. Po vynikajícím výkonu se naše mladé naděje mohli radovat z dalšího skvělého zápasu a také z vítězství.

Mladší a starší žáky čekal sobotní výjezd do Mladé Boleslavi, kde změřili síly s tamními vrstevníky. Úvodní duel obstarala U12 a po vynikajícím výkonu odcházela do šatny s výhrou 9:4 v kapse. V duelu starších žáků poté Mladá Boleslav srovnala sobotní mini-sérii na 1:1. Své vrstevníky z kategorie U14 porazila 8:1. Jediným benáteckým střelcem do boleslavské branky byl Hofman.

Poslední víkendový den měl na programu dva zápasy. Ten první byl v režii naší osmnáctky, která na domácím ledě přivítala Poděbrady a po dlouhé době si dokráčela pro vítězství. Před vlastními fanoušky utnula šňůru porážek výhrou v poměru 7:2.

Kompletní víkendový program uzavřel „B“ tým svým zápasem na ledě Sedlčan, odkud odjel bez bodu. Po porážce 3:6 mu aktuálně patří 5. příčka, o kterou se dělí s Velkými Popovicemi!

 

Další várku mládežnických soupeřů odstartujeme již ve čtvrtek! Sledujte naše stránky a držte nám palce!