see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkendové zápasy mládeže 14.2. - 18.2.2018 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkendové zápasy mládeže 14.2. - 18.2.2018

Zápasy benáteckých mládežnických kategorií odstartovaly již na svátek Sv. Valentýna …

Vše začali svým zápasem hráči U16, kterým se letošní sezona daří. Na ledě Mladé Boleslavi se Benátečtí rvali o vítězství jako lvi, avšak nakonec odjeli s porážkou 3:5.

Parta U12 ve středu zamířila do Kolína, kde tamní vrstevníky přehrála a odvezla si výhru 7:5. Hattrick v tomto duelu zaznamenal Lucas Poustecký a daleko ke třem vstřeleným brankám neměli ani Tadeáš Goc spolu se Štěpánem Vojtěchem, kteří se blýskli dvěma góly.

Před domácím publikem se představila kategorie U18, která přivítala hráče Nového Města nad Metují. I přes statečný výkon nakonec naši hokejisté podlehli 1:6. Jediným benáteckým střelcem byl Donini.

Svůj program měly také třetí a čtvrté třídy, jejichž hráči si proti Mladé Boleslavi parádně zahráli a nasbírali další hokejové zkušenosti.

Svůj duel proti Kolínu neodehrála parta U14 z důvodu rozsáhlé marodky.

Chřipka byla rovněž důvodem, proč ani sobotní program nebyl kompletní. Své zápasy nemohli odehrát hráči U14 a U18.

Kdo však k souboji vyjel, to byla naše omladina v podobě kategorie U10. V Poděbradech naši hokejisté ukázali, že se benátecký hokej o budoucnost bát nemusí. Výborně si na benáteckém stadionu zahráli také hráči ročníku 2010, kteří změřili své síly v rámci mini-hokejového turnaje.

Také nedělní den patřil zástupcům nejmladších kategorií. Byli to totiž hokejisté U9, kteří vyjeli sbírat další minuty na ledě do Nymburka!

Chřipková epidemie zasáhla i partu U16, která odjela bojovat na led Litoměřic. Ačkoliv se benátečtí zástupci prali s marodkou, nechali na ledě všechno, co mohli. Nakonec však museli pogratulovat soupeři a přijmout porážku 2:3.

Na benáteckém stadionu udělala domácím příznivcům radost U12. Ta přidala do své vítězné šňůry již pátý úspěch. Tentokrát na ni nestačily Letňany, které mladší žáci porazili 6:4.

„B“ tým v neděli ukončil svou sezonu před vlastními podporovateli duelem se Žilinou. Svému soupeři nedali Benátečtí na domácím ledě jedinou šanci, aby alespoň zdramatizoval vývoj zápasu. Díky čtyřem brankám Jana Votoupala si tak domácí parta došla pro vysokou výhru 9:3.