see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkend odstartují hráči U16 domácím soubojem | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkend odstartují hráči U16 domácím soubojem

Benátky nad Jizerou – Listopad pomalu spěje ke svému konci, což však nezastaví hokejisty mládežnických týmů v honbě za dalšími výhrami a body do tabulky. V nadcházejícím víkendu se můžeme těšit na tři akce, které se odehrají na domácím ledě, o které půjde?

Již v pátek 23. listopadu nabídne domácí souboj kategorie U16, která od 18:55 přivítá pražské Letňany.

Také v sobotu budete moci vidět hokejisty s benáteckým znakem na prsou, jak se prohání mezi mantinely, a to konkrétně šestici týmů hráčů do devíti let, kteří se vrhnou na led v 15:30.

Sobota bude ve znamení také venkovních duelů, které čekají na hráče U10, kteří zamíří do Černošic,  a U11, kteří se vydají do Velkých Popovic. Sobotní večer bude také hokejovým večerem v Rakovníku, kam se vypraví bojovat o další vítězství „B“ tým.

Rovněž neděle nabídne jeden domácí souboj, o nějž se postarají hráči U19, na které bude čekat soupeř v podobě Černošic. Duel vypukne v 15:30. Kategorie U12 a U14 budou mít, jako již tradičně, stejný program. Obě mužstva se vydají do Kolína, aby se zde střetli se svými vrstevníky. Mladší žáci začnou své klání v 9:45, starší spoluhráči je budou následovat od 11:45.

Přijdete na domácí duel, nebo se chystáte podpořit naše hráče venku?