see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkend nabídne hned pětici domácích duelů | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkend nabídne hned pětici domácích duelů

Nejen sezona velkých hokejistů je již v plném proudu. Na Zimním stadionu v Benátkách nad Jizerou bude k vidění hned několik domácích duelů, v nichž budou mladé hokejové naděje bojovat o vítězství.

V sobotu se veškerá hokejová akce odehraje již v dopoledních hodinách. V devět hodin ráno vjedou do středového kruhu zástupci nejstarší mládežnické kategorie, hráči do devatenácti let. Ti změří síly se svými vrstevníky z Nového Bydžova. Půl hodiny před polednem, tedy v 11:30 je poté v akci vystřídají hráči U16. Ti přivítají na svém domácím ledě Lomnici nad Popelkou.

Neděle bude naprosto praskat ve švech, co se hokejové akce týká. V devět hodin ráno se mladí benátečtí poperou uvnitř domácích mantinelů. Bojovat však budou i na kluzištích soupeřů. Hráči do deseti let vyjedou do nedaleké Mladé Boleslavi, aby přidali další cenné zkušenosti do svých hokejových životů.

Ve stejný čas, tedy v 9:00, odstartuje také domácí zápas kategorie U11, na níž čeká soupeř z Benešova. Následně přijdou na řadu starší a mladší žáci. Nejprve se proti soupeři z města automobilů – Mladé Boleslavi – představí parta U12, poté přijde také na souboj starších žáků.

Kategorie U19 bude mít v neděli také bojovnou náladu. Vyrazí totiž do Krkonoš, kde se porvou o další body v nové sezoně.

Bojovat ale bude i „B“ tým, pro kterého v neděli začne ostrá sezona. Jeho první duel se odehraje na ledě Zlonic.

Autor: Věra Novotná