see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Víkend mladších žáků s plným počtem bodů | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Víkend mladších žáků s plným počtem bodů

HC Benátky 18:3 Česká Lípa _____ HC Benátky 5:4 Bílí Tygři Liberec

V sobotním utkání přivítali mladší žáci na domácím ledě soupeře z České Lípy. Od začátku utkání jsme byli jasně lepším celkem, ale na góly jsme si museli chvilku počkat. Tempo zápasu se stupňovalo a kluci si vylepšili střeleckou bilance. Soupeře nakonec deklasovali vysoko 18:3.

K druhému víkendovému utkání (dohrávce odloženého zápasu) přijel na benátecký led soupeř z Liberce. Po posledním utkání, které jsme vysoko prohráli bylo soupeři co oplácet. Od úvodního vteřin se hrál pěkný bojovný hokej na obou stranách. I přes naše šance šel bohužel do vedení soupeř a první třetina skončila naší prohrou 0:1. Ve druhé části hry jsme srovnali a přidali soupeři ještě nějaké góly navíc. V tu chvíli jsme byli pány ledu. Liberec nedokázal hrát svojí hru a kluci konečně začali dávat branky. Do šaten se odcházelo za stavu 4:2. Ve třetí části začali pomalu proti soupeři hrajícímu na tři útoky docházet síly, ale i tak jsme mu moc nedovolili. Další jeho branky padali v početní převaze. Po závěrečném hvizdu svítil na tabuly výsledek 5:4 .Radost byla veliká a kluci si ji zaslouženě užili. K poslednímu mistrovskému utkání vyrazíme příští sobotu na led lídra z Jaroměře, tak doufejme že kluci předvedou stejný výkon a dají do toho srdce jako dnes.