see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Více sportovní turnaj pro ročníky 2009 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Více sportovní turnaj pro ročníky 2009

V úterý 18.6.2019 jsme uspořádali na stadionu v Benátkách nad Jizerou více sportovní turnaj pro hráče narozené v ročníku 2009. Turnaje se měla zúčastnit 3 družstva a sice: HC Benátky nad Jizerou, HC NED Nymburk a BK Mladá Boleslav.

Družstvo BK Mladá Boleslav však nedorazilo, neboť vedoucí a trenér týmu popletli datum konání (úterý – čtvrtek). Tuto nemilou situaci jsme proto museli operativně vyřešit. Nabízelo se řešení nahradit družstvo BK Mladá Boleslav našim družstvem hráčů ročníku 2010, které s námi běžně trénuje. Těmto mladším hráčům se tak naskytla možnost poměřit své síly s hráči o rok staršími. Nutno podoknout, že se s tím vyrovnali velmi dobře.

 

Turnaj zahrnoval 3 sportovní hry a sice: vybíjená, přehazovaná na beach voleybalovém  kurtu a kopaná. Celkem jsme vytvořili 6 týmů po 6-ti hráčích: Nymburk “A”, Nymburk “B”,Benátky 2009 “A”, Benátky 2009 “B”, Benátky 2010 “A” a Benátky 2010 “B”. Ty potom soutěžili ve 2 skupinách po 3 každý s každým ve všech 3 disciplínách. Boje to byli velice vyrovnané a dramatické, všechny děti se snažily ze všech sil a nutno podotknout, že těžké klimatické podmínky odčerpaly všem spoustu sil.

Na konci turnaje byli proto všichni účastníci zaslouženě odměněni sladkostí od našeho sponzora firmy CORNY.

Na závěr bych chtěl poděkovat všem zúčastněným hráčům za sportovní výkony a férové chování v průběhu celého turnaje. Vítěz nebyl vyhlášen, neboť jím byli všichni účastníci včetně trenérů a vedoucích jednotlivých týmů