see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
V derby brala body Mladá Boleslav | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

V derby brala body Mladá Boleslav

V nadprůměrně teplém říjnovém podvečeru byla vhozena úvodní buly v dalším zápase ELIOD ligy mladšího dorostu s naším tradičním sportovním rivalem BK Mladá Boleslav ,,B“. K zápasu do města automobilů, který všemi svými parametry splňoval označení derby, přijeli naši mladíci včetně jedné slečny potvrdit stoupající formu a pokusit se tak na hezkém a útulném hlavním stadionu uloupit silnému soupeři nějaké body . Dalším důkazem o stoupající formě našich mladších dorostenců  je i to , že domácí bruslařský klub, který zřejmě nechtěl nic podcenit, přeložil zápas z tradiční neděle na sobotní pozdní odpoledne a to údajně z důvodu nedostatečné kapacity ledových ploch. Zasvěcení však dobře znají pravý důvod přeložení tohoto zápasu.Do první třetiny vlétli naši chlapci jako uragán a v prvních minutách zatlačili soupeře v jeho vlastní třetině. A pak to přišlo. Po několika promarněných šancích si obránce Gebell nabruslil mezi kruhy pro přihrávku centra Závory a přesnou ranou k tyči otevřel skóre zápasu. 1-0 pro Benátky. Domácí tým však nepropadl panice a aktivním bruslením začal získávat převahu , kterou korunoval vyrovnávací brankou na 1-1.Pak se do zápasu začali vkládat rozhodčí a svými nepřesnými výroky tak kouskovali hru. V tomto trendu bohužel pokračovali až do konce zápasu. Ve 2.třetině začali Benátky doplácet na,, bolavou patu“ všech menších klubů, kterou jsou úzké kádry mládežnických kategorií. Chvílemi tak naši kluci nevěděli kam dřív skočit a jen díky výbornému výkonu gólmana Mokrého se šlo do kabin beze změny stavu skóre.Do poslední třetiny zmobilizovali naši mládežníci poslední zbytky sil a pokoušeli se tak ojedinělými výpady provést ještě něco s  výsledkem.Mladá Boleslav však trestala brankou na 2-1.Benátkům se však  podařilo srovnat na 2-2, když po střele Bouřila       do tyče dorážel do prázdné branky navrátilec v sestavě Benátek Haspeklo. Na konci 3.třetiny pak dostal tým Benátek obrovskou šanci v podobě přesilovky 5 na 3. Naložil s ní ale prachbídně. Místo toho, aby zkušeně držel kotouč co nejdále od našeho ,,zařízení", tak naši vyčerpaní hoši, kteří už takzvaně ,,šlapali vodu“ začali zmatkovat a vyústěním toho byla branka v naší síti a sen o zisku aspoň jednoho bodu se začal rozplývat jako pára nad hrncem. Mladá Boleslav pak v závěru na rozloučenou přidala ještě jednu branku a zápas tak skončil 4-2 pro domácí tým.Na závěr je však nutno dodat, že náš v tomto zápase srdnatě bojující tým mladšího dorostu, kterému se díky výborné práci velezkušené trenérské dvojice Kinkor –Škaloud podařilo ze sebe strhnout nálepku ,,otloukánka“, který od každého dostává pověstného,,bůra“ a mnohdy i více, tak pomalu a jistě získává opět respekt ostatních soupeřů a dělá tak radost sobě a všem ostatním spjatým s tímto týmem. A proto mladší doroste jen tak dál !!!

Sestava HC Benátky n/J: Mokrý (Král F.) – Vaněček P., Vaněček J., Gebell, Prebsl – Král P., Bouřil, Votoupal, Havlena, Závora, Haspeklo, Šebíková, Fišer, Lexa, Jančík   Trenéři:Kinkor,Škaloud