see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
ÚSPĚŠNÝ VSTUP ročníku 2009 do nového roku | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

ÚSPĚŠNÝ VSTUP ročníku 2009 do nového roku

Benátecký ročník 2009 zažil tuto sobotu 14.1.2017 na stadionu v Rakovníku první turnaj v novém roce 2017 a ukázalo se, že poctivé trénování nese ovoce a jako jediný celek v turnaji  jsme zůstali neporaženi. Postupně jsme se utkali s celky HC Rakovník, HC Lev Slaný a HC Spartak Žebrák. Ve všech třech zápasech jsme měli po většinu času převahu a na soupeře nakonec i přes nepříznivý stav ( 0:2 po 1.třetině s HC Lev Slaný a 0:1 se Spartakem Žebrák v průběhu 1.třeniny ) vyzráli, brankáře překonali a dotáhli zápasy do vítězných konců s celkem jednoznačnými výsledky. V našem brankovišti se skvělými výkony předvedla spolehlivá dvojice Ema Keleši a Martin Vojtěch. V poli pak všichni kluci krásně bojovali , předvedli pěkné hokojevé akce, týmového ducha a tak mohli po každém zápase předvést vítěznou rybičku svým příznivcům z řad rodičů. Na závěr snad ještě uvést " nebojte děti příště kruháč bude " :-)

Vítězná sestava : goalie : Martin Vojtěch a Ema Keleši, players : Lukáš Baja, Michal Baja, Vítek Pavlík, Sebastian Palatka, Dominik Blecha, Šimon Hanke, Lucian Šulc, Michal Pavlíček, Maxim Husák, Jakub Pokorný, Martin Příhoda, David Silaštík. 

Score boards : HC BENÁTKY X HC RAKOVNÍK  12:4 , HC BENÁTKY N/J  X  HC LEV SLANÝ  14:4 , HC BENÁTKY N/J  X  HC SPARTAK ŽEBRÁK  9:3