see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Úspěch benátecké odchovankyně | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Úspěch benátecké odchovankyně

Magdalena Erbenová letos hrála za benátecké žáky a dorost, je i kapitánkou české hokejové reprezentace U15, která letos vyhrála mistrovství Evropy. Je mistryní ČR v ženské lize roku 2015.

V 5 letech začala hrát hokej v Benátkách. V předminulém roce nastoupila poprvé v dresu reprezentace České republiky a momentálně hraje i za Slávii. Rozhodli jsme se s ní udělat rozhovor o mistrovství Evropy.

„Majdo, kolikrát sis na mistrovství Evropy zahrála?“ „Hrála jsem celkem 6 utkání. Se Švédskem jsme remizovaly, Francii, Rusko, Švýcarsko, Finsko i Slovensko jsme porazili.                                                                                              

„Nějaké góly či asistence?“ „Jeden gól a 4 asistence.“

„Na jakém postu jsi hrála?“ „Hraji pravého obránce, ale při přesilovce pomáhám v útoku.“

„Jaké máš číslo dresu?“ „19.“

„Jaký zápas byl nejtěžší?“ „Semifinále s Finkami bylo velmi náročné, patřily mezi favority a to se potvrdilo.“

„Trápilo tě nějaké zranění?“ „Při zápasech mívám záchvaty, nemohu dýchat.“

„To zní opravdu děsivě. Má váš tým nějaký talisman?“ „Naším talismanem je kuře s čapkou oblečené v českém dresu, to se mi líbí (smích).“

„Máš nějaký předzápasový rituál?“ „V Ženevě jsme před každým zápasem tancovaly a zpívaly.“

„Jaký pocit jsi měla po vyhraném finále?“ „Tak určitě to bylo úžasné a nepopsatelné.“

„Poslední otázka: Budeš i nadále hrát za Benátky?“„Doufám, že hokej v Benátkách zůstane alespoň na stejné úrovni jako je nyní. Tuto sezónu za Benátky budu hrát.“

Po rozhovoru s mistryní Evropy máme dobrý pocit, že s námi někdo takový hraje. Určitě budeme příště držet palce a věřit, že o jejích sportovních úspěších ještě uslyšíme. Také doufáme, že i přes mezinárodní úspěchy na nás nezapomene a bude hrát s námi.

S Magdou rozhovor vedli: Štěpán Dostál a Dan Hofman