see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
U 18 Benátky n/J - HC Jablonec n/N 2 : 9 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

U 18 Benátky n/J - HC Jablonec n/N 2 : 9

Soupeř nás předčil ve všech činnostech

Ve 3.soutěžním utkání jsme narazili na velmi silného soupeře, který nám udělil lekci z agresivity a rychlosti. Je však třeba podoknout, že Jablonec měl ve svém středu 13 hráčů ročníku narození 1999 proti 4 v našem týmu. Další důležitý fakt je potom to, že tito hráči soupeře hráli loni za Liberec extraligu SD, zatím co naši hráči hráli pouze krajskou soutěž SD, to znamená rozdíl 2 soutěží.

Tento hendikep byl silně znát zejména v 1. třetině, kterou jsme prohráli 0:4. Druhá třetina byla o trochu lepší a skore 1:3 již naznačilo, že bychom mohli hrát vyrovnanější partii. To jsme si dokázali ve 3.třetině, která byla z našeho pohledu nejlepší a nebýt půlminutového výpadku v závěru utkání při hře 4 na 4, kdy jsme během 30 sekund 2x inkasovali po hrubých chybách jednotlivců, tak jsme mohli vyhrát tuto část 1:0.

Výsledek 2:9 vypadá hrozivě, ale je potřeba říci, že i my jsme měli šance ( 2x tyčky do prázdné branky při přesilové hře, jednou neproměněné trestné střílení)

Ve hře obou mužstev byl však markantní rozdíl v nasazení a plnění taktických pokynů. Jestli že si naši hráči neuvědomí, že je potřeba hrát proti takovému soupeři s maximálním nasazením celých 60 minut a nevypustit jediný osobní souboj, pak nemůžeme pomýšlet na nějaký bodový zisk.

Naše branky zaznamenali: Král a Rudolph.