see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
U 18 Benátky n/J - HC Frýdlant 5 : 3 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

U 18 Benátky n/J - HC Frýdlant 5 : 3

Body za špatný výkon

Ve 2.kole soutěže RLSD jsme sehráli utkání s mužstvem HC Frýdlant. Po velmi slabém výkonu všech hráčů jsme sice vyhráli 5:3 ale spokojeni můžeme být pouze se ziskem třech bodů. Za špatný výkon může možná realita, že jsme vstřelili první branku již ve 28. sekundě utkání. To zřejmě hráče ovlivnilo a mysleli si , že vše půjde samo. Soupeř sice nekladl nějak silný odpor, ale laxní hra a nedůraz našich hráčů trval celých šedesát minut, a proto jsme soupeři vstřelili pouze 5 branek, naopak tři inkasované padají na vrub slabého výkonu brankáře a obrany celého týmu. 

Je pravdou, že na špatném výkonu se podepsalo i to, že jsme nastoupili do utkání se čtyřmi kompletními pětkami, aby si zahráli všichni hráči. To se ukázalo jako špatný záměr a v dalších utkáních budeme hrát pouze na tři pětky. Systém hry na čtyři pětky vyžaduje rychlá a krátká střídání, a to nejsou zatím naši hráči schopni plnit.

Naše branky vstřelili: Král 2, Najč 2 a Rudolph.

V příštím utkání nás čeká velmi silný tým HC Jablonec n/J a sice mimořádně v sobotu 23.9.2017 od 13:00 hodin na našem ZS. V neděli pak hrajeme další mistrovský zápas v České Lípě.