see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Tombola, prezentace mládeže | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Tombola, prezentace mládeže

V sobotu 3.12.2022 od 15:00 hodin v rámci utkání 2 ligy HC Benátky nad Jizerou – Piráti Chomutov bude na Zimním stadionu v Benátkách nad Jizerou živo o přestávkách i po zápase.

Během celého zápasu bude možno zakoupit originál hrané dresy ze všech sezón, které Benátky odehrály v první lize, trika, čepice, mikiny, šály, puky, kelímky, prostě vše, co máme.

O první pauze se na ploše představí úplně nejmenší hokejisté z benátecké hokejové základny a předvedou co vše už na bruslích umí.

Druhá pauza bude vyplněná tradiční TOMBOLOU o věcné ceny. Před a během zápasu si bude možno u vchodu na ZS zakoupit označený hokejový puk, který se poté na výzvu moderátora hodí na ledovou plochu a puk, který bude nejblíž středu hřiště vyhrává hlavní cenu, a to  dákrový koš od BAXANT ŘEZNICTVÍ, dárkovou tašku od AUTOKOPLEX MENČÍK, originál dres, šálu, triko a čepici HC Benátky n/J, druhý nejbližší puk středu vyhrává  dákrový koš od BAXANT ŘEZNICTVÍ, dárkovou tašku od AUTOKOPLEX MENČÍK, originál triko, šálu a čepici HC Benátky n/J, a třetí nejbližší puk středu vyhrává dárkovou tašku od AUTOKOPLEX MENČÍK, šálu a čepici HC Benátky n/J. Cena jednoho puku je 30,- KČ, nebo 4 puky za 100,- KČ. Je možno si zakoupit neomezený počet puků.

               Po skončení zápasu se divákům představí kompletní hokejová mládež HC Benátky nad Jizerou – cca 200 hráčů, které doplní i hráči „A“ mužstva.

               Nepropásněte jedinečnou příležitost vidět naše nejmenší hokejisty společně s hráči „A“ mužstva na ledě a možná si sebou domů přinesete i nějakou věcnou cenu.

RODINY S DĚTMI MAJÍ VSTUP NA TOTO UTKÁNÍ ZDRAMA!

               Těšíme se na Vás