see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Starší žáci prohráli třikrát v řadě | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Starší žáci prohráli třikrát v řadě

HC Benátky nad Jizerou - HC Sparta Praha 2:9

První ze tří porážek utrpěli starší žáci ve středu 13.2, a to na domácím ledě, kde hostili pražskou Spartu. V prvních minutách utkání si benátečtí sice vypracovali několik šancí, ale ani jednu z nich nedokázali proměnit v gól, a tak šel do vedení pražský soupeř. Nakonec se ale benátečtí prosadili a po první třetině tak prohrávali 1:3. Ve druhé třetině už benátečtí skórovat nedokázali a naopak udělali několik hrubých chyb v obraně, které pražané využili a ve druhé třetině nakonec přidali další čtyři branky. V poslední dvacetiminutovce dostali benátečtí hráči další dvě branky a v průběhu třetí části jen korigovali na konečných 2:9

HC Benátky nad Jizerou - HC Slavia Praha 1:7

Na domácím ledě utrpěli hned v sobotu starší žáci i druhou ze tří porážek, a to když přijeli hráči dalšího pražského klubu - Slavie. V úvodní dvacetiminutovce šli sice benátečtí do vedení 1:0, ale slávistům se podařilo ještě před první sirénou srovnat na 1:1. Ve zbylých dvou třetinách už góly padali jen do benátecké sítě a slávisté přidali ve druhé třetině dva a ve třetí dokonce další čtyři góly. Naši hráči tak utrpěli další vysokou porážku 1:7. 

HC Letci Letňany - HC Benátky nad Jizerou 6:1

Třetí porážka v řadě přišla v neděli na ledě soupeře z Letňan. V první třetině dostali benátečtí po zbytečných chybách tři góly a nevypadalo to vůbec dobře. Ve druhé třetině přidali letňanští čtvrtou branku a znovu se výrazně přiblížili vítězství. V poslední dvacetiminutovce sice naši hráči snížili na 4:1, ale hned vzápětí inkasovali pátou a šestou branku a tak si za jeden týden odnesli ze tří zápasů velmi nepříznivé skóre 4:22.