see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Souhrn benátecké sezony | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Souhrn benátecké sezony

Ročník 2017/2018, který byl v podání benáteckých hráčů velmi úspěšný, mají za sebou všechny kategorie benáteckého hokeje. Ať se podíváme na výkony na domácím ledě, na kluzištích soupeřů, či v zahraničí, všude dokázal nejeden benátecký celek nechat výraznou stopu.

Svou první sezonu zažil tým HC Benátky nad Jizerou „B“, který poprvé okusil nově vzniklou soutěž krajské úrovně. Začátek zachytil benátecké hokejisty v dobré formě, když si v prvních dvou kolech připsali první dvě vítězství. Poté však přišel lehký útlum v podobě pěti proher z šesti zápasů. Ani tento útlum ale nesebral hráčům středočeského celku síly do dalších soubojů. Díky vítězství nad zvučnými soupeři z Rakovníka, Kralup nad Vltavou či Kladna, se dokázali do poslední chvíle držet na dosah umístění v první čtyřce nejlepších. Z celkových 16 zápasů soutěžní sezony dokázali hráči benáteckého „B“ týmu vyhrát v devíti případech, sedmkrát odešli jako poražení. V důsledku vzájemného skóre s Velkými Popovicemi nakonec obsadili 5. místo s odstupem čtyř bodů na třetí pozici.

Druhou nejstarší kategorií, kterou pod sebou sdružuje Sportovní centrum mládeže v Benátkách nad Jizerou, je kategorie hráčů do osmnácti let. Starší dorost byl po závěru sezony jediným týmem v dresu s benáteckým znakem na prsou, který zakončil uplynulý ročník s negativní bilancí patnácti proher a sedmi vítězství, což jej zařadilo do spodního patra tabulky. Příznivý vývoj sezony zhatil především její konec, kdy se Benáteckým podařilo vyhrát pouhé tři duely z deseti. Nejdelší šňůrou byla naopak série šesti vítězství, v níž zaznamenali starší dorostenci i nejvyšší počet vstřelených branek (13).

Naopak naprosto vynikající sezonu má za sebou celek mladšího dorostu. Hráči do šestnácti let prolétli základní částí jako vítr a již čtyři kola před jejím koncem bylo jasné, že se benátečtí hráči porvou o postup do extraligy. Mladší dorostenci nezažili šňůru prohraných zápasů, která by přesahovala dvě hrací kola. Naproti tomu vítězné tažení mělo délku až šesti zápasů. Postup do extraligy nakonec sice Benátečtí nevybojovali, přesto je ale dělené druhé místo obrovským úspěchem. Po sezoně navíc vyrazili mladší dorostenci na turnaj do německého města Halle, kde si dokráčeli pro první místo. Během turnaje změřili síly se třemi domácími celky a také se zástupcem Finska. 

Svou sezonu měli na programu také starší žáci, tedy hokejisté do čtrnácti let. Ti zvládli odehrát tři desítky zápasů s výslednou bilancí patnácti výher, dvanácti porážek a třech remíz. Celkový zisk 33 bodů znamenal nepopulární čtvrté místo v konečném součtu. Mladší žáci se během sezony mohli spolehnout na vynikající gólovou produktivitu, kdy ve více než pěti zápasech dokázali vstřelit soupeři nejméně deset branek.

Kategorie mladších žáků, v níž se pohybují hráči do dvanácti let, odehrála oproti svým starším kolegům ještě o tři zápasy více. Úspěšnou sezonu zakončili benátečtí mladší žáci nejlépe, jak mohli, totiž šňůrou deseti zápasů v řadě bez prohry. V konečném součtu stačily jejich výkony na dělenou třetí pozici, k níž potřebovali 44 bodů – stejně jako soupeř z Mělníka. Hokejisté do dvanácti let patřili rovněž k těm, kteří vyjeli hájit benátecké barvy na mezinárodní turnaj. Mladší žáky přivítal německý Freiburg, kde se jindy soudržný celek HC Benátky nad Jizerou rozdělil na dva soupeřící týmy. I přes krutého pavouka nakonec Benátečtí z Německa odvezli vše, co mohli. Výsledkem tažení mladších žáků bylo první a třetí místo.

Sportovní centrum mládeže v Benátkách nad Jizerou ale vede k hokeji i ty nejmenší. Důkazem je toho nespočet turnajů pro hráče do osmi až deseti let, které se uskutečnili jak na stadionu v Benátkách nad Jizerou, tak v okolních městech, v nichž byli benátečtí hráči pravidelnými účastníky soubojů. Benátecký stadion se stal základnou pro turnaj v minihokeji pro hráče ročníku 2012, Memoriál Tomáše Hraběte či Memoriál Bohumila Bartoně. Kromě těchto turnajů organizovalo Sportovní centrum mládeže školičku hokeje pro nejmenší a i velmi populární akci pod záštitou ČSLH nesoucí název „Pojď hrát hokej“.

Autor: Věra Novotná