see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Smolná ztráta zápasu v závěru utkání | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Smolná ztráta zápasu v závěru utkání

HC Benátky 1:3 HC Podblanicko Benešov

Do dnešního utkání nastupovali kluci namotivování a s přáním oplatit soupeři porážku z jeho ledu. Hned od první buly se dalo tušit vysoké tempo utkání.Soupeř výborně bruslil a tak museli i kluci. Hra lahodící oku diváka se přelévala ze strany na stranu. Kluci výborně přistupovali k hráčům soupeře a plnili si své povinnosti. V šesté minutě utkání se ujala jedna ze šancí a vedli jsme 1:0. Zápas nabíral na obrátkách, tempo bylo doslova vražedné. Soupeř bohužel do konce třetiny skóroval a srovnal stav utkání na 1:1. I ve druhé části hry se pokračovalo ve stejném tempu. Na obou stranách diváci viděli pěkné hokejové akce a spoustu šancí. Druhá třetina skončila bez branek 0:0 a tak se do poslední části hra nastupovalo za stavu 1:1. Vynikající hra kluků pokračovala i v poslední části hry. Bohužel se jim nepodařilo překonat brankaře soupeře. Pět minut před koncem šel soupeř po zaváhání obrany do vedení 1:2. Kluci moc chtěli výsledek ještě obrátit. Bohužel jim nebylo přáno. Soupeř pečetil své vítězství při powerplay gólem do prázdné branky.

Vynikající zápas ve kterém klukům dnes chybělo trochu to štěstíčko na jejich straně. Za dnešní předvedený výkon vám patří poděkování a poklona. Z mého pohledu nejlepší zápas jaký jste v této sezoně odehráli. Hlavu vzhůru příště zvítězíme.