see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Shrnutí víkendových zápasů mládeže 26.1. - 28.1.2018 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Shrnutí víkendových zápasů mládeže 26.1. - 28.1.2018

Celý hokejový program tohoto týdne otevřeli hokejisté U18, kteří se na ledě Světlé nad Sázavou pokusili zastavit svou šňůru nepovedených zápasů.

Nakročeno k vítězství měli slibně, vždyť ještě po čtyřiceti minutách byl stav nerozhodný. Ve třetí třetině to ale byli domácí, kteří našli recept na benáteckého brankáře a připravili tak hráčům do osmnácti let další porážku, tentokráte v poměru 3:6.

Velmi pěkně si v sobotu zahrály celky U9 a U10. Mladí benátečtí hokejisté předvedli svůj potenciál a přivezli si mnoho herních zkušeností jak z Kolína, tak z Kutné Hory!

Že je U12 znovu dobře namazaným strojem potvrdil souboj proti Neratovicím. Díky čtyřem brankám, o něž se postaral Štěpán Daněk, porazili Benátečtí svého soka vysoko 8:1.

O další skvělý sobotní výsledek se postaral také „B“ tým Benátek, který odjel bojovat o body na led lídra krajské soutěže z Kralup nad Vltavou. Martin Hošek se dvěma góly podílel na vítězství 3:2 a Středočeši tak mohli slavit velké vítězství.

Další šance na body pro hokejisty U18 přišla v nedělním zápase proti Jablonci nad Nisou. Před domácím publikem však ani tentokrát hokejisté nezlomili sérii proher. Na jabloneckého gólmana recept nenašli a prohráli 0:3.

Neděle nebyla šťastným dnem ani pro partu U16, která toužila ve venkovním zápase proti Litvínovu přidat svou pátou výhru v řadě. Souzeno jí ale nebylo. Po závěrečném hvizdu se Benátečtí museli smířit s porážkou 3:5.

Celý víkendový program jednotlivých benáteckých celků zakončili svým domácím představením hráči „B“ týmu. I jejich druhé víkendové utkání skončilo těsným rozdílem a znovu to byli Benátečtí, kdo se mohl radovat z vítězství. Hvězdu Kladno porazily Benátky nad Jizerou 5:4.

 

Fotogalerie z vítězného zápasu "B" mužstva na ledě Kralup zde.