see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Shrnutí víkendových zápasů mládeže 21.1.2018 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Shrnutí víkendových zápasů mládeže 21.1.2018

Souboje mládežnických celků začaly již v pátek, kdy se na domácím ledě představili hokejisté U14.

V souboji s Mělníkem padlo hned 21 branek. Benátečtí mladíci dostali puk do branky soupeře hned devatenáctkrát a zajistili si tak jasné vítězství 19:2. Hned čtyři hráči si v tomto zápase došli pro hattrick. Tomáš Řezáč a Vojtěch Příhoda se trefili hned čtyřikrát. 

 

Sobotní program odstartovali vítězstvím hráči U10. S výhrou v zádech odjela z Nymburku také parta U12, která na ledě svého soupeře slavila vítězství 6:3. Čtyřmi brankami se tentokrát blýskl Lucas Poustecký. Po prvním zápase v Nymburce se proti stejnému soupeři představili také hokejisté U14, na své mladší kolegy ale nedokázali navázat a odjeli s prohrou 1:4.

Další vynikající hokejová podívaná byla k vidění v Klatovech v podání U16. Právě zde vedli Klatovští již 4:1, benátecká šestnáctka ale zbraně nesložila a i bez svého obvyklého vedení na lavičce utkání otočila. Pod vedením asistenta trenéra Petra Vorla, Pavla Hejňáka st. a Jaroslava Hrušky dokráčeli Benátečtí k vítězství 6:4. Hattrickem se blýskl Pavel Hejňák ml.

Sobotní den byl rovněž hokejovým pro hráče do devíti let, kteří si především pěkně zahráli. Kompletní program prvního víkendového dne uzavřel B-tým, který na domácím ledě změřil síly se Spartakem Příbram. Šedesát minut na určení vítěze nestačilo, rozhodnout tak muselo prodloužení, v němž byl úspěšnější Spartak. Benátečtí tak museli zkousnout porážku 3:4.

V neděli byly na programu dva duely. Hned v devět hodin ráno rozehráli svůj souboj hokejisté U18, kteří nestačili na svého soupeře z Litomyšle a padli 2:4. Následně se na stadionu v Benátkách nad Jizerou představila kategorie U16, která změřila své síly s Domažlicemi. Zápas měl jasného vítěze v podobě domácího celku. Benátečtí porazili Domažlice 8:1. Polovinu branek do domažlické sítě dal Patrik Medáček.

 

Výsledky kategorií U10 a níže se nesmí publikovat.