see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Seriál rozhovorů, 17.díl Karel Toman | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Seriál rozhovorů, 17.díl Karel Toman

Dnes přinášíme rozhovor s útočníkem dorosteneckého týmu, Karlem Tomanem.

Jméno a příjmení: Karel Toman

Ročník narození: 2003

V kolika letech a kde jsi začal hrát hokej: V5 letech v Nymburce

Jak bys popsal svojí roli v týmu: Když kluci něco potřebují snažím se tam být pro ně.

Jaké máš cíle v hokeji: Tak určitě bych to chtěl dotáhnout za moře.

Co je podle tebe základem úspěchu v hokeji: tak určitě na sobě tvrdě makat a nechávat na tom ledě všechno!

Co je tvou nejsilnější stránkou: Tak určitě bruslení že jo.

A co je tvá slabá stránka, na čem bys měl podle tebe zapracovat: Tak určitě potřebuju zapracovat na střelbě, to se vždycky hodí.

Jaké jsou tvé koníčky kromě hokeje: motorky, kolo, rubikovky, občas i to hraní na počítači.

Jak trávíš volný čas v době pandemie coronaviru: Tak určitě se snažím každý den alespoň těch 40 minut trénovat, co to jde chodím střílet na bránu a mimo to se třeba učím na kytaru.

Co škola, chybí ti a proč: Jsme jedna ze škol (Gymnázium Nymburk), ve které stále probíhá výuka podle rozvrhu, akorát po internetu přes video chat, takže bohužel úplné volno nemám, ale vadí mi, že se nevídám s kamarády.

Kdo je tvůj největší kamarád v kabině: Tak určitě Blboun s Čápem, jsou to dobrý kluci.

Jaká je tvá přezdívka a jak vznikla: Kluci mi většinou řikají Karel, jak se k této přezdívce dopracovali mi nechtějí prozradit.

Jakému týmu v hokeji fandíš: Tak určitě v Čechách jsou jasnou volbou Liberečtí Tygři! A v NHL určitě Philadelphia Flyers.

Jaký je tvůj nejoblíbenější soupeř: Tak to je velmi těžká otázka, ale řekl bych každý soupeř, který nás umí potrápit a nenechá se lehce porazit!

Naopak, kde se ti špatně hraje: V Popovicích.

Jakou hudbu rád posloucháš, na který film se rád podíváš: Tak u hudby nemůžu jednoznačně říct, poslouchám směs všeho. Zato film určitě Diktátor.

Co tě dokáže nejvíce naštvat: Tak já určitě nepatřím mezi ty, kteří se nechají snadno vytočit, ale asi mě dokáže naštvat zbytečné vylučování při vyrovnaných zápasech.

Jaký je tvůj hokejový vzor: Tak určitě Jakub Voráček.

Máš nějaký rituál před zápasem: Tak určitě, před zápasem chodím brzy spát a ráno se pořádně nasnídám.

S jakou hokejkou hraješ: S takovou černozelenou (ccm ribcor trigger 3D asi).

Jaké je tvé nejoblíbenější jídlo a pití: Tak jednoznačně steak a k pití třeba džus.

Co bys chtěl dělat, pokud nebudeš hrát hokej: Nic jiného nepřipadá v úvahu!