see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Přes nepovedený začátek nakonec “B” tým zvítězil | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Přes nepovedený začátek nakonec “B” tým zvítězil

Benátky nad Jizerou - V neděli přijel do Benátek nad Jizerou tým HC Zlonice, který měl na první vzájemný duel s benáteckým “B” týmem dobré vzpomínky. Nyní jej však strašila šňůra proher, kterou nakonec Benátečtí svému soupeři prodloužili. Nebyla to ale zprvu tak jednoduchá cesta…

Ihned po začátku utkání totiž hráči Zlonice dokonale zaskočili domácí borce, když v rychlém sledu dali dvě branky a vytvořili si náskok. Na lavičce Benátek bylo znát rozladění a museli se pořádně snažit, aby ztrátu dotáhli. Na 1:2 z pohledu svěřenců trenéra Kinkora snížil David Rudolph, který se ocitl nikým nehlídám u levé tyčky zlonické branky. Přes nabídnutou přesilovou hru se hráči Benátek k vyrovnání nedostali, ačkoliv měli pár slibných příležitostí. Ujala se až střela Ondřeje Švejdy, který nádherně trefil prostor pod břevnem. Tři minuty před koncem už překlopili domácí vedení na svou stranu a to zásluhou kapitána Tomáše Macury, jenž od modr čáry propálil vše, co mu stálo v cestě. 

Se začátkem druhé třetiny navýšili domácí svůj náskok díky Janu Votoupalovi. Následně se trefil i Kryštof Bouřil, který zužitkoval přihrávku od Václava Moceka a bekhendem přehodil beton brankáře Zlonic Löbla. Mezi střelce se záhy mohl přidat opět Votoupal, avšak jeho efektní střela z otočky zamířila pouze do tyče. Střelec páté branky, Kryštof Bouřil, se prosadil znovu tři minuty před druhou sirénou díky pohotové teči. Před třetí částí tedy měli hráči Benátek slibný náskok. 

Stejně jako začala třetina druhá, začala z pohledu domácích třetina poslední - tedy - rychlým gólem, o nějž se postaral Martin Hošek po souhře s Votoupalem. O několik sekund později lovil Löbl další kotouč ze své sítě, tentokrát po přesné trefě Ondřeje Švejdy a za další dvě minuty se znovu ze vstřelené branky radoval Hošek. Do padesáté minuty stihli domácí hráči zahýbat se skóre ještě dvakrát a to zásluhou Václava Moceka a Martina Hoška, který tak zkompletoval svůj hattrick. Konečnou výhru 12:3 zpečetil gólem v 51. minutě Jan Votoupal

Jak viděl duel trenér Miroslav Kinkor?

“Začátek byl děs, běs. Špatně jsme do utkání vstoupili, soupeře jsme trošku podcenili. Naštěstí jsme se do konce poslední třetiny probrali a pak už to bylo dobré. S aktuálním umístěním jsme spokojení. Kolín má silné mužstvo díky hráčům ze druhé ligy. Náš zápas s nimi byl vyrovnaný a my se určitě o první místo popereme. Cílem je postoupit do play-off.” 

A co nám řekl k utkání kapitán týmu Tomáš Macura?

“Začátek jsme podcenili, naštěstí jsme se kousli a otočili to. Věděli jsme, že Zlonice budou nepříjemným soupeřem. První zápas u nich nás porazili, věděli jsme, jak hrají a dokázali jsme se na ně připravit. Dnes se nám prosadili útočníci, ukázali jsme, co umíme, a dali více gólů než soupeř. Nesmíme teď usnout na vavřínech a pokračovat dál. Musíme zlepšit hru v obraném pásmu a rozehrávku. Jinak si myslím, že hrajeme docela slušně.” 

 Autor: Věra Novotná