see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Projekt "Pojď hrát hokej" s videem | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Projekt "Pojď hrát hokej" s videem

Náš hokejový oddíl zorganizoval ve spolupráci s hokejovým svazem náborový den dne 29.9. od 15 ti hodin Tohoto dne se zúčastnili jak úplní nováčci, tak děti, které začaly již na začátku září. Na ledové ploše byly děti rozděleny do 6ti skupin, kde absolvovaly různá cvičení.

V jedné skupině se pokoušely naučit základy bruslení, v druhé si vyzkoušely vedení puku, ve třetí si zahrály na babu, ve čtvrté sbíraly z ledu různé předměty, v páté se pokoušely o brzdu a oblouk a samozřejmě na závěr si zahrály hokej na malém prostoru. V úplném závěru se na všechny sesypaly modré a bílé balónky, v klubových barvách, které dětskému náporu dlouho nevydržely.

Na akci se podílelo 10 trenérů a zhruba 10 pomocníků z řad našich dorostenců. Myslím, že se akce velmi podařila, o čemž svědčí pořízené fotografie a video, které můžete shlédnout níže.

Na video z tohoto náborového dne můžete nakouknout zde:
ppna nebo zde youtube

 

Rodiče se dozvěděli:

1) jak a kde mohou Vaše děti s hokejem začít

2) co k tomu budou potřebovat a za jakých finančních podmínek se dá hokej realizovat v Benátkách

3) jaké jsou kategorie a jaké soutěže v Benátkách hrajeme

4) vyplnili dotazník

 

VŠECHNY INFORMACE BUDEME UPŘESŇOVAT A DOPLŇOVAT. OBECNÉ INFORMACE OD HOKEJOVÉHO SVAZU SE VÁM ZOBRAZÍ, POKUD KLIDNETE NA OBRÁZEK NÍŽE.

 

Přijďte ve čtvrtek 29.9.v 15:00 na zimní stadion v Benátkách nad Jizerou na akci v rámci Týdne hokeje

V tento den budou mít všechny děti bez rozdílu dovednosti bruslení jedinečnou možnost vyzkoušet si zdarma, jaké to je být hokejistou. HC Benátky ve spolupráci s Českým svazem ledního hokeje pořádá akci v rámci Týdne hokeje. Kromě zážitku z bruslení si každé dítě navíc domů odnese hodnotný dárek. Přijďte si vyzkoušet lední hokej a zažijte spoustu zábavy.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti ve věku 4 – 7 let a jejich rodiče. Jedná se o akce, při nichž mají děti unikátní příležitost seznámit se s ledním hokejem a vytvořit si svůj prvotní hokejový zážitek. Pro děti je připraven zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče mají možnost se detailně seznámit s tím, co obnáší mít doma malého hokejistu, a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Co všechno je potřeba si na akci přinést? Stačí jen brusle, helma a rukavice (může být i cyklistická helma a lyžařské rukavice). V případě, že máte doma chrániče loktů a kolen pro

in-line bruslení, vezměte je rovněž s sebou. Pokud nedisponujete bruslemi a helmou, můžete se obrátit na Mgr. Radka Dostála s dotazem na možnost zapůjčení vybavení přímo na místě.

Více informací na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.