see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Platba příspěvků | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Platba příspěvků

Příspěvek se platí převodem na číslo účtu 2551050257/0100 s variabilním symbolem, který bude obsahovat "rok narození, měsíc narození, den narození" (příklad: 20000919, tzn. dítě narozené 19.9.2000). Do zprávy pro příjemce doplňte jméno a příjmení dítěte. Výše příspěvku je:

  • částku 6500,- za sezonu a je třeba, aby příspěvek byl uhrazen ve dvou splátkách 3250,- do 15.června a 3250,- do 15. listopadu. Druhé dítě platí vždy polovinu, třetí je zdarma. Příspěvky platíme od ročníku narození 2009 a starší.

 

  • částku 1000,- platí v jedné splátce ročník 2010 a mladší (způsob - viz. výše), důležité vzhledem k blížícím se Vánocům a Mikuláši.

VV HC Benátky