see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Patrik Medáček si přivezl z Olympiády 2x ZLATO! | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Patrik Medáček si přivezl z Olympiády 2x ZLATO!

Brusle jako brusle. Patrik Medáček, hokejista týmu do šestnácti let v Benátkách nad Jizerou, válí i na rychlobruslařském ovále. Zlato ze sprintu vyhrál už před dvěma lety v Ústeckém kraji, teď nejcennější kov obhájil.

Středočeši, Středočeši,“ znělo společnou šatnou, ze které po chvíli vyšel rozzářený Medáček. S úsměvem od ucha k uchu byste čerstvého vítěze olympiády poznali snadno. „Je to úžasný,“ radoval se. Cesta za obhajobou zlata z roku 2016 však nebyla snadná.

Ve finálové jízdě byl od startu na čele. V samotném finiši se však na něj mocně dotahoval závodník Moravskoslezského kraje Petr Javora. „Bylo to těžký! Byl za mnou tak půl metru, ale naštěstí jsem to zvládnul,“ líčil Medáček. O jeho vítězství nakonec rozhodlo pouhých pět setin sekundy.

Mladý Středočech se přitom rychlobruslení vůbec nevěnuje. „Je to jen taková vsuvka. Hraju hokej. Před olympiádou jsem byl jen na pár trénincích,“ vysvětluje útočník Benátek nad Jizerou.

Před olympiádou měl velké dilema. Středočeský kraj totiž mohl reprezentovat i v oblíbeném hokeji. „Měl jsem tu možnost, dostal bych se. Ale vybral jsem si rychlobruslení,“ líčil.

Návyky, které má zažité z hokeje, mu pomáhají i při rychlobruslení. „Když vás někdo zavře, tak se musíte dostat zpátky na čelo. A při tom mi zkušenosti z hokeje pomůžou.“

Po konci zimních her však opět vezme do ruky hokejku. Týmu mladšího dorostu Benátek nad Jizerou by totiž jistě chyběl. „Jde mi to docela dobře. Každý zápas mám minimálně dva body, takže jsem spokojený,“ uzavřel.