see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Otevření Zimního stadionu - pravidla COVID-19 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Otevření Zimního stadionu - pravidla COVID-19

HC Benátky nad Jizerou žádá rodiče hráčů, ABY V SOULADU S OPATŘENÍMI DO ODVOLÁNÍ NEVSTUPOVALI NA STADIONU DO PROSTORU ŠATEN A STŘÍDAČEK.

Na základě doporučení Českého svazu ledního hokeje vycházejícího z opatření Ministerstva zdravotnictví ČR žádá HC BENÁTKY NAD JIZEROU veřejnost včetně rodičů hráčů, aby až do odvolání nevstupovala bez neodkladných důvodů do vnitřních prostor Zimního stadionu (STŘÍDAČKY A ŠATNY). BUFET BUDE OTEVŘEN A DO NĚJ VSTUP NENÍ OMEZEN!

Tato doporučení mají za cíl napomoci zabránit šíření onemocnění COVID-19 a tím přispět k řádnému průběhu blížících se přátelských a mistrovských utkání. Během všech přátelských utkání i tréninků bude uzavřena tribuna k sezení. K dispozici je pouze tribuna k stání.

Návštěvníky HOCKEY BARU z důvodu platných vládních nařízení prosíme vstupovat do prostor vchodem číslo 7. a dodržovat potřebné rozestupy. U všech vstupů je připravena dezinfekce.

 

Dále zhledem k rekonstrukci koupaliště je po celou dobu rekonstrukce uzavřen hlavní vchod na Zimní stadion. Vchod na ZS bude zadním vchodem od fotbalového hřiště. Vjezd do areálu Letního stadionu nebude možný, auto musíte zaparkovat dole u Sport Penzionu a pěšky dojít na ZS. Vstup pro hráče bude vždy zadních vchodem pro zaměstnance a rodiče budou moci na ZS vejít vchodem pro číslo 7, který je pod BUFETEM (v areálu budou šipky, které vás ke vchodu dovedou). Bufet je otevřen pro veřejnost. Dále je pro veřejnost uzavřena tribuna na sezení, k dispozici je pouze tribuna na stání. Na všech toaletách je k dispozici desinfekce, stejně tak u vchodu na ZS. Prosíme návštěvníky ZS aby dodrželi veškerá hygienická opatření, která jsou platná dle hygienické situace v regionu.

Děkujeme za pochopení.