see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
O víkendu zavítají na benátecký led hráči Neratovic či Frýdlantu | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

O víkendu zavítají na benátecký led hráči Neratovic či Frýdlantu

Benátky nad Jizerou – první říjnový víkend se nezadržitelně blíží, což znamená jediné! Je tu další nálož mládežnických soutěží! Na benáteckém ledě bude k vidění hned pětice duelů, k dalším třem měřením sil zamíří benátečtí zástupci do měst soupeřů.

Sobotní venkovní zápasy vypuknou skoro na chlup stejně. Mírný náskok ale přeci jen budou mít zástupci nejmenších hokejových nadějí. Svůj souboj započne kategorie „U10“ v 10:15 na ledě Berouna. O čtvrt hodiny později poté vypukne duel U16, která odjede bojovat o body do Lomnice nad Popelkou.

Domácí zápasy odstartují již v dopoledních hodinách. Pomyslnou startovací pistoli bude v rukách držet parta mladších žáků, která změří sily s Neratovicemi. Tento duel odstartuje v 9:00. Od 11:00 se se stejným soupeřem, jak už je tomu zvykem, utkají starší žáci. V 15:15 se poté určitě přijďte podívat na dovednosti dalších mladých nadějí. Na led totiž vyjedou hráči do devíti let.

Ani v neděli si nebudete moci přispat, protože již v 8:30 zazní úvodní hvizd, který odstartuje utkání kategorie U11, která se střetne s Velkými Popovicemi. Před obědem, přesně v 11:15 vyjede k dalšímu měření sil U16, jejímž soupeřem bude tentokrát celek Frýdlantu. Také na kategorii hráčů do devatenácti let čekají zápasové povinnosti. V 17:00 se totiž mají hlásit na ledě Nového Bydžova, jemuž se budou snažit sebrat body do tabulky.