see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Náročný víkend nejmenších | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Náročný víkend nejmenších

Sobota 5.3.2016 - turnaj 2008 - Hradec Králové:

Benátky - Hradec Králové 3:7 (1:0,2:4,0:3)

Benátky - Sparta Praha 11:8 (4:2,6:4,1:2)

Benátky - Slávia Praha 4:8 (0:3,1:4, 3:1)

Pozvánku na tento prestižní turnaj jsme obdrželi za předvedené výkony a velmi dobré výsledky, jimiž se v této sezóně prezentují ročníky 2008 a 2009. Hráčská základna všech našich soupeřů je několikanásobně větší. Sparta, Slavia i Hradec postavili to nejlepší co mají k dispozici. Naši kluci rozhodně ukázali, že dobrý hokej se hraje i v menších klubech, jako je ten náš. Utkání s Hradcem i Slávií byla velmi vyrovnaná, bohužel soupeři pouze nastříleli víc branek, se Spartou měli lepší střeleckou mušku naši snajpři.

 

 

Neděle 6.3.2016 - turnaj 2008 - Benátky:

Benátky - Žebrák 26:2 (7:1,12:1,7:0)

Benátky - Příbram 22:2 (7:1,9:1,5:0)

Benátky - Sparta 10:6 (4:2,2:4,4:0)

Do turnaje jsme vstoupili po necelých 15 hodinách od závěrečné sirény v Hradci Králové.

Obávali jsme se únavy našich hráčů, ale ti si s úsměvem na rtech poradili se všemi soupeři.

Opět proti nám nastoupila Sparta Praha, ale v kompletně obměněné sestavě. Slabší chvilku jsme si vybrali ve II. třetině, kdy jsme přestali bruslit a dostali tím protivníka do zápasu. Nicméně po důrazné domluvě o přestávce se naši hráči probudili a poslední třetinu jednoznačně ovládli.

 

O víkendu náš klub vzorně reprezentovali :

Ročník 2008 - Příhoda K., Churáček, Hejňák, Chvojka, Dvorský M., Konopka, Kamenský, Krejza, Francán, Štěpánek, Vařeka, Jarima