see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Juniorka vyhrála překvapivě v Černošicích | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Juniorka vyhrála překvapivě v Černošicích

Povedené utkání sehráli Benátští junioři (až na čtyři výjimky spíše starší dorostenciJ)v Černošicích a třetí celek tabulky dokázali na jeho ledě zaskočit. Připsali si zasloužené vítězství, jejich bojovnost a dobrý výkon směrem dopředu podpořil tentokrát skvělý Musílek v brance.

V zápase začali padat branky až v závěru třetiny. Nejprve v přesilovce našel Švík přesnou příhrou Bašuse a Evžen se nemýlil. Soupeř však také využil nabídnutou přesilovku a rychle srovnal skóre. Chvíli pot hráli domácí minutu a tři čtvrtě přesilovku “pět na tři“. Nedokázali ji využít a tým, který tohoto nevyužije, obvykle v zápase nevítězí. Domácím se to nakonec v zápase „podařilo“ čtyřikrát! Navíc benátští ještě před koncem dokázali svou druhou přesilovku zužitkovat. Glosovu střílenou přihrávku před branku tečoval domácí obránce za záda vlastního gólmana.

Ve druhé třetině jsme hráli prakticky neustále v oslabení (z toho jsme třikrát vyhazovali puk mimo hrací plochu z vlastní třetiny a chodili do třech!), kluci se však rvali statečně a gólman Musílek řešil s bravurou i ty nejošemetnější zápletky před vlastní brankou. K útokům jsme se dostávali díky častým oslabením sporadicky, ale dokázali jsme být nebezpeční. Nejprve v rohu zapracoval Glos, posunul na obránce Grundlera, ten „nabil“ Bukolskému a jeho ránu ještě tečoval Švík. A Grundler si připsal i třetí nahrávku, když k zakončení vybídl Bašuse a ten se nemýlil. Definitivně rozhodnout mohl těsně před koncem druhé části hry po hrubce domácích Kubíny, ale jeho nájezd zastavil „lajnový“ chybným odpískáním ofsajdu.

Domácí ve třetí části hry dokázali snížit, ale v tvrdě vedeném boji už další branka nepadla a tak Benátky mohli slavit vítězství, které je přiblížilo v tabulce středu pořadí. Jak podoktli trenéři Škaloud s Kinkorem: „Chce to doma porazit Kutnou Horu a uspět v dohrávce proti HK Kralupy“

SK Černošice – HC Benátky 2:4 (1:2, 0:2, 1:0)