see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Žebrák - Benátky 4:5 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Žebrák - Benátky 4:5

Vítězná šňůra nepřerušena

Deváté vítězství v řadě mělo být pouhou formalitou, ale opak byl pravdou. Poslední tým soutěže byl pro nás nesmírně těžký. Je třeba ale podotknout, že jsme si to udělali těžké hlavně sami. Před začátkem utkání jsem nabádal hráče k velké obezřetnosti, neboť výsledky Žebráku v domácích "specifických" pdmínkách nebyly vůbec špatné a mohly být dostatečným varováním, problémy zde měla všechna družstva z popředí tabulky. Jen namátkou uvedu výsledky. Lídr soutěže Zbraslav vyhrála 10:7, K.Hora druhý tým soutěže 8:7 po sam. nájezdech, Vlašim čtvrtý tým soutěže zde prohrál 4:3, ale ani tato varování nestačila, a proto se museli naši hráči přesvědčit sami na vlastní kůži, že bez maximálního úsilí a zodpovědnosti ve hře nelze porazit ani papírově mnohem slabšího soupeře.

Do utkání jsme vstoupili výborně a hned ve 24. sekundě vstřelil Švejda náš 1. gól. Druhou branku pak přidal v 7. minutě Horáček a zdálo se být vše jasné, ale v 10. minutě nedal Kotrbatý 1000% šanci a vše se začalo obracet proti nám. Domácí snížili do konce 1.třetiny na 1:2 a ve 2.třetině pak výsledek otočili na 4:3 ve svůj prospěch. Do 3.třetiny jsme zredukovali sestavu a bylo vidět, že hráči chtějí utkání otočit, ale jak už to bývá, nervozita nedovoluje předvést to nejlepší, soupeř má štěstí a Vy naopak smůlu. To vše jsou známé věci a jinak tomu nebylo ani na ledě Žebráku. Nakonec jsme ale dokázali silou vůle dotlačit do branky domácích potřebné 2 branky a senzace na náš účet se nekonala.

Doufám, že se toto utkání zapíše do mysli našich hráčů a bude jim nápomocno v budoucích podobných utkáních.

Střelci našich branek: Švejda, Horáček, Kotrbatý, Šípek a Kroupa.

V neděli 6.3.2016 sehrajeme od 11:00 hod. na ZS v Benátkách poslední mistrovské utkání této sezony. Soupeřem nám bude nejlepší tým soutěže, družstvo TJ Slavoj Zbraslav.