see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Vlašim - Benátky 4:2 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Vlašim - Benátky 4:2

V utkání ve Vlašimi jsme na body nedosáhli. V úvodní třetině nás domácí 2x potrestali, když nejprve brankař Král neudržel kotouč po střele od červené čáry a poté jsme inkasovali z nájezdu 2 na 1 po chybě obránců v útočném pásmu, kdy jeli 2 vlašimští útočníci na 1 našeho útočníka, který zaskakoval za naše obránce. Ve 2. třetině jsme zlepšenou hrou dostali soupeře pod tlak a výsledkem byly 2 branky v průběhu 33. minuty. V té době se hrálo pouze ve třetině domácích a další branky byly na spadnutí. Ale hokej se hraje na branky a tu vstřelil ve 37. min. soupeř, kdy nás potrestal střelou od modré po našem prohraném vhazování.

Stejným způsobem jsme inkasovali i 1. min. 3.třetiny. Opět jsme nedokázali zblokovat střelu po vhazování a bylo to 4:2. Soupeř se celou poslední třetinu úspěšně bránil našim útokům, někdy i se štěstím, a tak utkání skončilo naší porážkou.

Byla to již 3. porážka, ale ani jednou nebyl soupeř lepší, pouze na rozdíl od nás dokázal proměnit své šance.

Nyní se musíme připravit na další utkání, ve kterém nás čeká derby s Mělníkem.