see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři vezou tři body ze Sedlčan | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři vezou tři body ze Sedlčan

Benátská juniorka vyhrála pět z posledních šesti utkání a tak cestovala na led posledního celku tabulky do Sedlčan v roli favorita. Tuto roli kluci potvrdili, ale vítězství se nerodilo jednoduše!

První třetina nenabídla divákům pohledný hokej. Benátky byly sice aktivnější, ale nedokázaly si dlouho vytvořit stoprocentní brankovou příležitost. Přesto šli do kabin s jednobrankovým vedením naši chlapci. Glos byl důrazný za soupeřovou brankou při napadání domácí rozehrávky a k odraženému puku se dostal Říha, který zachoval chladnou hlavu a s přehledem překonal gólmana Sedlčan.

Sedlčanští hrozili zejména z rychlých protiútoků s jeden z takových využili v úvodu druhé třetiny k vyrovnání. Navíc hráli chvíli poté přesilovku, v níž se však prosadili hosté. Říha parádně našel najetého „Carlose“ Vencovského a ten poslal kluky bekhendovou kličkou znovu do vedení! Jenže pak začal úřadovat hlavní rozhodčí Hruška. Nejprve nařídil proti hostům trestné střílení za neexistující provinění, chvíli na to poslal benátecké do čtyř za běžný souboj u mantinelu. Obě nabídnuté výhody domácí zužitkovali a dostali se do vedení 3:2. Naštěstí jim vedení nevydrželo dlouho. Výbornou práci v útočné třetině předvedla trojice Majstr, Hrubant, Fiala, která donutila domácí borce odevzdat puk a Lukáš Šípek si z pozice pravého beka vybruslil až na vrchol levého kruhu, odkud parádní střelou srovnal.

Třetí dějství začalo oboustranně opatrně. Několik nepotrestaných faulů však borce obou týmů rozohnilo a na hřišti se začalo pěkně jiskřit. Na straně Benátek museli předčasně pod sprchy Bukolský, Šípek a Černý. Příčina byla vždy stejná. Nepotrestaný faul domácích a následné naše protesty. Nechci se kluků moc zastávat, ale tohle rozhodčí nezvládl. A i jindy klidný trenér Škaloud po utkání konstatoval: „Je smutné, jak rozhodčí může naprosto pokazit hokejově klidně se vyvíjející duel jenom tím, že chce dokazovat, kdo je na hřišti pánem místo toho, aby se soustředil na dodržování pravidel hry“. Kluky od Jizery ale naopak tyto okamžiky semkly a šli za vítězstvím. Po šancích Bašuse a Kalfiřta se prosadil opět až obránce. Pěknou střelou od modré nás poslal potřetí do vedení Semrád. Na jeho gól navíc navázal další povedenou akcí velmi dobře hrající Venca Říha pátou brankou! Sedlčany sice ještě snížily a až do konce bojovaly o prodloužení. I díky výbornému brankáři Pobyšovi se jim však již srovnat nepodařilo!