see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři na vítězné vlně | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři na vítězné vlně

Juniorka se zdá být na přelomu roku k nezastavení. Po nevalných výsledcích v říjnu a listopadu si dokázala připsat již třetí výhru v řadě a bodově srovnat krok s týmy ve středu tabulky. Tentokrát si kluci připsali cenný skalp tradičního rivala z Mělníka.

Základem k tomu byl výborný výkon v obraně a chvílemi až excelentní zákroky Michala Musílka v brance… Přitom hned od úvodu duelu se benátští dostali pod tlak domácích, který byl ještě podpořen pěti (!) vyloučeními hostů jenom v první třetině. Nadšení bojující hosté však přežili všechna oslabení a to dokonce i 105 vteřin trvající oslabení tři proti pěti! A navíc dokázali být nebezpeční dopředu. Nejprve Zejda dokázal zužitkovat střelou od modré jedinou benátskou přesilovku v první třetině a poté si brankář Musílek připsal asistenci, když do brejku vyslal Kalfiřta a ten zvýšil na rozdíl dvou gólů!

Tlak domácích podpořen mnoha hostujícími vyloučeními zesiloval i ve druhé třetině. A Mělníku se podařilo dokonce snížit, ale hosté z Benátek si šli obětavým výkonem za vítezstvím. Trenér Škaloud stanovil takovou taktiku, která přiváděla k zoufalství domácí střelce a současně vedla k neustálému ohrožování soupeřovy branky. Další protiútok zužitkoval znovu Kalfiřt po přihrávce Zejdy a bylo jasné, že body jsou nadosah. Když už domácí překonali nástrahy benátské obrany, skvělý Musílek drama nepřipustil.

 


Komentáře

You must Log In to join the conversation.