see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Mělník - Benátky 3:5 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Mělník - Benátky 3:5

V dalším utkání soutěže juniorů jsme byli hosty v derby utkání na Mělníku. Vzájemné zápasy těchto týmů přináší vždy vyrovnaná utkání plná emocí na ledě i v hledišti mezi fanoušky (hlavně rodiči hráčů) ale i specifické výkony rozhodčích a ne jinak tomu bylo i v neděli na Mělníku.

To, že nás čeká těžké utkání bylo jasné již před zápasem, nebotˇ hned 4 hráči základní sestavy (Macura, Kroupa, Švejda a Závora) se omluvili z důvodu nemoci, zejména neúčast obránců Macury a Kroupy byla pro nás bolestivá. V průběhu utkání však bylo ještě hůř. Přišla totiž ztráta dalších klíčových obránců, které nahradit bylo velice složité. Nejprve odstoupil po 1.třetině Šípek, který měl bolestivě nastřelený kotník a potom ve 40.min. tadičně zaúřadoval rozhodčí Jecelín, který nejprve uložil 2 min. trest Vackovi, následně za protesty 10 min OT a za nepřiměřenou reakci na tento verdikt následoval trest do konce utkání. Stav po dvou odehraných třetinách byl 3:2 v náš prospěch. Bylo potřeba nasadit do hry hráče, kteří 40 minut mrzli na střídačce (Vaněček Jan a Filip Portales) a Ti se toho chopili statečně a jejich přispěním jsme nakonec dovedli utkání do vítězného konce. Byla to již 4. výhra v řadě a náš postup v tabulce na 5. místo dvanácti členného pole. Třetí místo náš cíl,  je nyní na dostřel.

Naše branky v utkání: Kotrbatý 2x,  Hošek, Votoupal a Horáček.