see here richardmillebarth.com. Homepage richard mille replica ebay. Visit Your URL richard mille replica. my review here richardmillebuckle.com. supply https://www.richardmillecarbon.com/. Most popular fake richard mille. With Cheap Price hublot replica. useful link hublot replica. Go Here travelhublot.com. navigate here www.moneyhublot.com. go right here https://www.musichublot.com/. Who makes the best fake hublot. look at more info hublot replica. i was reading this https://www.healthhublot.com/. Home Page computerhublot.com. my response https://www.loanshublot.com. Huge Discounts https://www.taxeswatches.com/. Wiht 20% Discount https://www.vacationwatches.com/. news replica rolex watches. Copy https://www.restaurantwatches.com/.
Junioři: Kutná Hora - Benátky 4:3 | Mládež Benátky
Mládež HC Benátky nad Jizerou

Junioři: Kutná Hora - Benátky 4:3

Druhou polovinu soutěže jsme odstartovali na ledě druhého týmu soutěže Kutné Hory. V prvním utkání na domácím ledě jsme soupeři podlehli 3:4 a stejným výsledkem skončil i odvetný duel na ledě soupeře. Naše marodka pokračuje, dokonce se rozrostla o kapitána týmu Tomáše Macuru, ale zbytek týmu se s tím dokázal slušně vyrovnat a nebýt tragického rozhodování rozhodcovské trojice, tak jsme si mohli určitě dovést minimálně bod za remízu. O rozhodčích v této soutěži jsem již několikrát psal, a proto jejich výkon již nebudu komentovat. Všichni kluci bojovali, dobře chytal Ondra Šuhájek, který opět zastoupil nemocného Filpa Krále, ale naše nemoc (střílení branek) nám nedovolila porazit soupeře, natož pak rozhodčí.

Autory našich branek byli: Hošek 2x a Kysela.

Poslední utkání v letošním kalendářním roce sehrajeme v sobotu 19.12.2015 na domácím ledě s mužstvem HK Kralupy nad Vltavou, kterým jsme v 1. kole podlehli našim" tradičním" výsledkem 3:4.